Leuke roze handschoenen voor de Toppers!

[]
Producten filteren
33 ProductenPagina 1 van 2
Populair in deze categorie

Ben jij opzoek naar roze handschoenen voor bijvoorbeeld een thema feestje of vrijgezellenfeestje? Wij hebben een groot aanbod in verschillende soorten roze handschoenen.  

Roze handschoenen voor iedereen

Wil jij graag roze handschoenen kopen dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten handschoenen. Zo hebben we de vingerloze net-handschoenen in neon roze, deze hebben we in de lange en de korte variant. Tot de mogelijkheid behoren ook setjes, hier zit dan een roze diadeem bij of eventueel een roze boa deze zijn altijd leuk bij een vrijgezellenfeest. Maar bent u opzoek naar zijde roze handschoenen dan hebben wij hier ook voldoende aanbod in. Zo hebben we ze in verschillende soorten kleuren roze. Natuurlijk hebben we voor de kinderen ook kinder handschoenen, ook hierin hebben we verschillende variaties qua lengtes, zijde, neon roze, fel roze, oud roze etc.

Voor verschillende feestjes

De roze handschoenen zijn voor verschillende feestjes te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een kinderfeestje waarbij het thema prinses is, hierbij kunnen natuurlijk leuke zijde roze handschoenen niet missen. Dit geldt natuurlijk ook als jij voor je liefste vriendin een leuk vrijgezellenfeestje hebt georganiseerd. Je wilt je vriendin natuurlijk wel een beetje laten opvallen hierbij kunnen de roze handschoenen niet ontbreken. We verkopen ook leuke sjerps en kroontjes om de ´´aanstaande bruid´´ een super leuke dag te laten beleven.

 

Korting bij het bestellen van grote aantallen

Ben je op zoek naar grote aantallen roze handschoenen, dan kun jij bij ons altijd korting krijgen. Wij geven altijd als advies om eerst een proefbestelling te plaatsen en deze zelf te beoordelen of dit de goede roze handschoen is. En als u dan weet welke roze handschoenen het uiteindelijk gaat worden dan neemt u contact op met ons en gaan wij het verder voor u regelen.