Leuke kerstmanpakken voor tijdens de feestdagen

Kerstmanpak voor een warm kerstfeest

Hohoho Merry Christmas in een warm kerstmanpak. Jaarlijks start op 24 en 25 december is het gezelligste feest van het jaar. Families komen bijeen, de kerstboom wordt versierd en diverse Santa Runs staan op het programma. Natuurlijk is het verplicht om tijdens de Santa run een kerstmanpak aan te trekken. Het is niet voor niet de kerstmannenloop.

Vaak is het tijdens de kerstdagen extra koud. Enkel een kerstmanpak is niet voldoende dus het dringende advies is om je warm te kleden. Een kerstmanbaard zorgt ervoor dat het gezicht is bedekt en de ergste kou tegenhoudt. Daarnaast is het ook leuk om een warme muts te dragen zodat de oren bedekt zijn. Voor de echte kerstmannen onder ons kan er een kerstbril en kerstbel worden toegevoegd aan het kostuum. Ga gezellig bij de kerstboom zitten en geef de kleintjes onder ons een voor een kado's. 

Welk kerstmanpak past bij jou?

Welk kerstmanpak trek jij aan? Je kunt kiezen tussen budget en zeer luxe kerstman kleding en is voor ieder wat wils. De budget pakken zijn voldoende voor de snelle verkleding, maar de luxe pakken zijn uitermate geschikt voor kerstvieringen van de plaatselijke vereninging of personeelvereniging. Je hebt al een kerstmanpak voor €6,20. Dit pak beschikt voor een jas, broek, riem en muts. De kerstmanbaard is apart bij te bestellen. Voor een compleet budget kerstmanpak ben je ongeveer vijftien euro kwijt, dat is een prikkie toch?! 
Bij e-Carnavalskleding heb je zelfs verschillende kleuren kerstmanpakken. Namelijk de blauwe in plaats van het standaard rode kerstkostuum. De blauwe variant is voor de kerstmannen onder ons die anders willen zijn dan de rest. Weet jij al welk kerstmanpak je gaat kiezen? Wordt het een blauw kerstmanpak of toch liever het gewenste rode pak? Bekijk snel de gehele kerstcollectie op onze website. En oohja, alle kerstmanpakken worden binnen 24uur bij u onder de kerstboom gelegd.