Leuke kerstjurkjes voor bij de kerstboom

Kerstjurkjes voor tijdens de kerstdagen

Leuke jurkjes voor tijdens de feestdagen. Dien het kerstdiner op met deze kerstkleding zodat je direct in de sfeer bent. Ook is het leuk om tijdens de diverse santa-runs mee te doen in een feestkleding voor tijdens de feestdagen.. Je hebt nog nooit zo hard gerend. Daarnaast is het ook nog eens super grappig.

Charles Dickens kerstjurkjes voor haar

Wist jij dat Charles Dickens een van oudsher Engelse schrijver is? Charles groeide op in de beroemde Londense wijk Convent Garden en pleitte namelijk voor afschaffing van slavernij. In 1842 reisde hij af naar de Verenigde staten voor afschaffing van slavernij.

Nadat hij weer in Engeland arriveerde schreef hij al zijn bevindindingen op in een boekje; American Notes. Later, in 1843, bleek dit het verhaal te zijn over A Christmas Carol in Prose. Kortom het bleek de ware kerstgedachte te zijn. Vandaar dat veel kerstjurkjes ook wel Charles Dickens kleding worden genoemd.

Tegenwoordig heb je vele aanbieders op het internet met kleding. Het echt Charles Dickens is natuurlijk niet te betalen, gezien de historie. Waarom zou je dan niet content zijn met een replica jurkje? Het is kerst, dan gaat het juist om de gedachte en niet om goed of fout. 

Zing mee op de liedjes van All I want for Christmas of a Christmas doll. Dans er lekker op los bij de kerstboom en vergeet even al je zorgen. Of kijk een van vele films uit de serie van Home Alone. Een ware kerstklassieker voor jong en oud. De tijd van samenhorigheid is namelijk aangebroken. Laat de kerstdagen van start gaan in een van de leuke kerstjurkjes.

Kesrtjurkjes voor de Santa run

Dat zie je steeds vaker, een hardloopwedstrijd in in kerstkleding voor het goede doel. deze kerstpakken en kerstsjurkjes zijn heel geschikt voor deze ludieke loopwedstrijden. Voor groepen geven wij graag forse kortingen op onzze collectie kerstmannenpakken en kerstjurkjes.