Mooie kerst brillen voor de kerstborrel

[]
Producten filteren
10 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Een kerst bril maakt je kerst outfit helemaal af. Veel mensen schaffen voor de kerstdagen een mooie kerst trui aan. Om de outfit helemaal af te kleden heb je nog een mooie kerst bril nodig. De laatste jaren is er een trend om de lelijkste trui aan te hebben, een mooie glitter bril voor kerst in combinatie met de rest van je kleding zorgt net voor nog meer aandacht waardoor dat jij wellicht met de bokaal aan de haal gaat van best verkleed persoon van de kerstborrel.

 

Glitters en nog meer glitters

Veel van onze kerst brillen hebben een typisch kerst karakter. Wat te denken van een bril met kerstbomen of een kerstbal bril. Al deze brillen zijn voorzien van de nodige glitters. Hoe meer glitters er op de bril zitten des te beter de bril weet te scoren. De kersttijd is tenslotten een tijd van glitters en knipperlichtjes. Vooral op een kerstborrel mag je de nodige glitters dragen. Dus ben je van plan om een mooie kerst bril te kopen dan moet je er zeker een hebben met veel glitters.


Goede service is gegarandeerd

Wij van e-Carnavalskleding willen altijd dat de klant koning is. Ongeacht wat je wilt bestellen willen wij dat jij zonder zorgen naar het feest kunt gaan. Het feesten is namelijk een leuke activiteit en de zorgen er voor moet je zo min mogelijk hebben. Juist daarom willen wij onze klanten ontzorgen op het gebied van feestartikelen. Organiseer jij een kerstborrel en heb je enkele kerst brillen nodig of kerst diadeem of foute kersttrui of kerstman baarden of wat kerstmutsen? Bel ons dan gerust. Wij nemen je alles uit handen zodat jij je voor de andere punten kunt gaan inzetten. Het organiseren kost je namelijk al genoeg tijd. Iedere tijd die je er dan mee kunt besparen is mooi meegenomen. Ben je met een grote groep dan kunnen wij je ook nog eens een leuke korting aanbieden. Des te hoger het order bedrag des te hoger de korting. Stuur ons een mail of bel ons gerust en je ontvangt direct de offerte voor de kerst viering op je werk, bij een vereniging of waar je het ook voor nodig hebt. Het feest wordt hierdoor nog leuker doordat er budget over zal blijven voor andere dingen en toch staat iedereen met een mooie kerst bril op z'n neus.