Ruige indiaan schmink voor Western feestjes

[]
Producten filteren2 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Indiaan schmink voor de ware indiaan

Een van de klassiekers voor carnaval blijft hoe dan ook een verkleedpartij als indiaan. Op een of andere manier spreken indinane met hun opmerkelijk indianen tooien nog steeds tot de verbeelding. Indianenpaken voor mannen vrouwen en kinderen vind je niet voor niets in allerlei uitvoeringen op deze site. Maar een indiaan is niet compleet als hij niet ook geschminkt is als een echte indiaan. Indianen staan erom bekend dat ze graag gebruik maken van felle kleuren. Kijk maar eens naar de kleurenpracht die je nog steeds ziet in met name midden-Amerikaanse landen. Enkel een indianenpak aantrekken zonder ook aandacht te besteden aan je opmaak is eigenlijk geen beste keuze dus.

Indianen in krijgskleuren

Indianen maken dus veel gebruik van kleuren. Dat doen ze in hun kleding, hun sieraden maar zeker ook op totempalen en het versieren van hun wigwam. Indianen die wat te vieren heben versieren ook altijd hun lichaam met allerlei kleuren. Indianen die op oorlogspad gingen deden dat met allerlei krijgshaftige figuren op hun lichaam. Zover hoef je van ons niet te gaan. Wel is het belangrijk dat je je gezicht schminkt in een mooie basiskleur. Die kleur is oranje rood. Zoiets als het uiterlijk van President Trump om je enig gevoel voor richting te geven. Op die basiskleur kun je met de schminkstiften allerlei strepen aanbrengen. Goeie voorbeelden daarvan zijn overal te vinden op deze site.

Andere indianen atributen

We hebben niet alleen indianen schmink in ons assortiment. Zo hebben we onder de categorie Indianen kleding veel andere bekende items. Wat dacht je van mooie indianentooien, deze hebben we voor zowel de kinderen als de volwassenen. Maar ook Indianen pruiken of indianen wapens hebben wij voor jullie. Dus wil je helemaal als indiaan gaan deze caranval of ander thema feestje dan kunnen wij jou zeker helpen.

Indiaan schmink moet veilig zijn

Nog even terugkomend op de schmink. Schmink die je op je huid aanbrengt moet veilig zijn en mag geen alergische reactie veroorzaken. Al onze schmink is hierop getest en kan door vrijwel iedereen probleemloos worden aangebracht. Als je na afloop van het feest de kleurenpracht weer van je huid wil, verwijderen dan is dat geen probleem. Dat kan met sschmink verwijderaar maar ook met een beetje zeep en lauw warm water.

Kortom niets staat je in de weg om je als indiaan mooi te schminken. Onze indiaan schmink is dus een prima oplossing om als een bijna echte indiaan op pad te gaan.