Leuke Hippie tasjes, handig voor themafeestjes

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren11 ProductenPagina 1 van 1

Hoe handig is een hippie tasje wel niet. Iedereen kent het wel. Je gaat naar en feestje en je hebt niet de mogelijkheid om je telefoon, portemonnee en make-up gemakkelijk mee te nemen. Dat is vanaf nu verleden tijd. Als jij een hippie tasje koopt ben je deze problemen allemaal voor. Jij hebt namelijk met een hippie tasje voldoende bergruimte voor al jouw producten die je graag dicht bij je wilt houden. Op festivals is het namelijk vaak dat mensen door het niet goed opbergen van goederen alles kwijtraken. Dit is natuurlijk allemaal vervangbaar maar het heeft altijd een smetje op de avond. Wees daarom niet eigenwijs en besluit om een hippie tas te kopen.


Hoeveel kan ik in een hippie tasje kwijt?

Het zijn natuurlijk speciale hippie tasjes voor bij een hippie jurkje. Deze tasjes hebben het formaat van een clutch. Hierin kun je alles meenemen wat op een avond nodig hebt. Zo ben jij er zeker van dat jij altijd voorzien bent van alle goederen die je hebt meegenomen. Er is namelijk niets vervelender dan alles kwijt te raken. Sommige hippie tasjes zijn voorzien van een klep en de andere van een rits. Vooral de varianten met een rits zijn geschikt voor festivals waar het druk is. Verder kun je in de hippie tasjes natuurlijk ook al je hippie accessoires doen zoals je hippie bril en een setje hippie oorbellen.


Advies nodig bij het bestellen

Mocht je twijfelen over een van de artikelen op onze site. Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 077-8200208 of chat met ons. Wij geven je dan direct antwoord op al je vragen. Zo kun je gemakkelijk en snel met ons in contact komen en dan krijg je ook nog eens persoonlijk advies om een hippie tasje te kopen.