Op zoek naar fleurige hawaii slingers voor tropische feesten?

[]
Producten filteren102 ProductenPagina 1 van 5
Populair in deze categorie

Ben je op zoek baar een mooie hawaii slinger voor een Hawaii party dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben mooie slingers die in verschillende kleuren te bestellen zijn. Alvorens u de slinger bestelt, raden wij u aan om eerst een leuk Hawaii pak te bestellen.

Hawaii slinger voor een zomerse party

Heeft u een Hawaii feest dan heeft u bij ons een ruime keuze uit de Hawaii slingers. Wij hebben effen slingers in alle kleuren. Niet te vergeten zijn de slingers in gemengde kleuren met twee, drie of meer kleuren. Wij hebben slingers met dunnere en dikkere bloemen. Heel origineel en veel gevraagd zijn de slingers met licht in verschillende kleuren. Ook hebben wij mooie bloemenkransen in verschillende kleuren met glitters. Heeft u de leuke in neon kleuren bloemen slingers al gezien op onze website? ook de slingers Luau in verschillende landen kleuren zijn bij ons te bestellen.

Hawaii slingers voor feesten en party´s

Heeft u een vrijgezellenfeest met dames dan kunnen de roze bloemenslingers leuk gedragen worden. Ook hebben wij deze bloemenslingers met licht. Met een zomerse party of Hawaii feest zijn deze Hawaii kransen ook leuk te dragen. In alle kleuren te bestellen. Voor de echte carnvalisten zijn de Limburg kleuren en de Oeteldonk kleuren ook te bestellen. Heeft u een bedrijfsfeest dan hebben wij leuke guirlandes in verschillende kleuren. Voor een eindejaars party of oudejaarsparty hebben wij mooie gouden en zilveren. Voor de Gaypride of roze zaterdag hebben wij deze in mooie regenboogkleuren. Voor een kinderfeest of kinderparty zijn deze ook leuk te dragen. Vergeet niet dat u de bloemen kransjes ook in landenkleuren kunt bestellen zoals nederland, Belgie, Duitsland en nog vele andere landen. 

Tips voor een Hawaiifeest

Mocht je binnenkort een mooi feest geven en je wilt het in het thema hawaii doen. Dan heb je natuurlijk goedkope hawaii slingers nodig. Hiermee kun je veel verschillende dingen doen. De hawaii slingers worden gemaakt om om de hals te dragen als een soort ketting. Dit is nog lang niet alles wat je ermee kunt doen. Je kunt ze namelijk ook aan elkaar knopen om er zo een lange slinger van te maken. Zo kun je in exact dezelfde kleuren slingers maken om de tent of de huiskamer te versieren met mooie hawaii bloemen. Het los knippen van de hawaii slinger kan ook alleen moet je dan wel alles opnieuw met naald en draad aan elkaar maken. Dit is wat werk maar mocht je dit een mooier resultaat vinden dan kun je hier altijd even voor gaan zitten. Aan jou de keuze. Verder zijn er ook al lange slingers van 240cm die je ook kunt gebruiken. 


Groepsactiviteiten waren nog nooit zo gemakkelijk

Voor bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten zoals studenten ontgroeningen en andere activiteiten waar je met een grote groep opgeslitst moet worden. Dan zijn hawaii slingers of hawaii kransen erg geschikt. Voor een klein bedrag koop je veel verschillende kleuren hawaii slingers waar je gemakkelijk groepen kunt maken. Vooral bij mensen die elkaar nog niet zo goed kennen is het fijn om aan de hand van een duidelijk kenmerk te zien wie er bij jou in de groep zit en wie je tegenstander is. Goedkope hawaii slingers koop je snel en gemakkelijk online en een voordeel is dat je ze gemakkelijk opnieuw kunt gebruiken. 

 

Vragen over Hawaii slingers?

Heb je een vraag over Hawaii slingers dan kun je iedere werkdag met ons telefonisch contact opnemen. Bel ons op 077-8200208 en je krijgt direct antwoord. Wij geven u het juiste advies. Heeft u een grotere afname van hawaii slingers nodig dan bieden wij u een aantrekkelijke korting aan. Hoe groter de groep des te hoger de korting. Zo houden jullie bij het organiseren van het feest ook nog een leuk bedrag over om zelf iets te doen. Maak maar snel de keuze welke kleur hawaii slingers je nodig hebt.