Halloween kostuums en Gothic verkleedkleding

Eng Halloween kostuum voor een angstaanjagend Halloweenfeest


Hier vindt u griezelige halloween kostuum en zwarte Gothic kleding. Veel angstaanjagende heksenpruiken en zwarte make-up doen de rest. Verkleden voor halloween was nooit zo makkelijk. Gothic kleding is een best-seller. Happy Halloween! Halloween is een fenomeen in Amerika, dat nu overwaait via Engeland naar het vaste land van Europa. De Halloweenfeesten eind oktober komen dan ook steeds meer op. Halloween schmink en special effects en zombiekleding hoort daar bij.

Zombie kostuums en krijsende heksenjurkjes voor Halloween

Welkom in dit spookhuis boordevol met super enge Halloween feestkleding. Je zoekt het meest enge pakje dat je maar kunt vinden? Kijk dan gerust eens hier. Je moet wel durven want je komt veel enge Zombies, spoken en heksen tegen in deze Halloween garderobe. De Zombiepakken zijn in de meerderheid er zijn zombiekostuums met de meest enge Zombie accessoires. De Zombie maskers zijn echt walgelijk om te zien en de Zombie pruiken vind je ook niet bij de kapper. Zombies zijn bevriend met de enge geesten. Die hebben enge geesten gewaden en spokenpakken aan en komen uit het niets op je afvliegen. Vooral de Spokenpakken met hoofdkap met grote zwarte ogen zijn echt walgelijk. Op de volgende afdeling kom je bij de heksenjurkjes. Houdt je maar vast want de heksen kunnen er wat van. Er zijn super verleidelijke heksenjurkjes, ja zelfs sexy heksenjurkjes te vinden hier. Maar pas op alle heksen zijn gemene feeksen ook al zie je het niet op het eerste oog misschien. De Boze heksenjurken zijn duidelijk in hun bedoeling. Dit zijn de vaak zwarte heksenjaponnen vol met spinnenweb en spinnerag. De heksen en vampieren strijden om de macht in dit spookhuis voor Halloween. Allebei zijn ze gek op bloed. De vampieren in hun Draculapakken ook voor kinderen of vampierjurkjes tuigen zich verder op met vampiermantels in rood en zwarte en hebben enge vampierpruiken op en enge Draculatandjes in hun mond. Bloeddorstig als ze zijn drinken ze zelfs kunstbloed in een flesje. echt gemeen zijn de Zombie clowns overigens ze noem zich zelf ook wel crimiclowns in hun zombie clownspakken. Ze doen zich leuk voor maar zijn uiteindelijk dodelijk

Bloeddorstige vampierpakken en Dracula tandjes

De echte Halloweenvierder heeft niet alleen een Halloween kostuum maar zeker ook de nodige Halloween accessoires om het geheel nog enger te maken. Namaak doodskoppen staan op zijn tafel, net zo goed als de zwarte zijden roos in de schedelkandelaar. De Halloween pompoenen van plastic liggen overal en de hangende heksenpoppen en zombiepoppen die je toe schreewen hangen aan het plafond. Veel van die Halloween poppen hebben verlichte ogen en kunnen bewegen op geluid. Halloween heksen panty's zijn onmisbaar voor de echte Halloween feeks. Dat geldt natuurlijk ook voor Halloween handschoenen, halloween bretels,  halloween maskers en Halloween hoeden. De zaal voor Halloween moet lijken op een kerkhof. Die sfeer roep je op met de namaak grafstenen voor Halloween. Er zijn zelfs grafstenen en grafzerken met lichtjes voor dat doel. Onthoofde hoofden hangen onverschillig in een hoek en overal zit naammak spinnenweb. De namaak spinnen voor Halloween vermaken zich kostelijk met het ander Halloween ongedierte in de feestzaal. Om het nog wat op te vrolijken kun je de ramen versieren met Halloween raamstickers met enge figuren. Halloweenslingers met spoken en slingers met pompoenen hangen kriskras door de ruimte. De nep vleermuizen vinden het prachtig net zo goed als de opgezette uilen en raven. 

Halloween feestkleding waar de rillingen van over de rug lopen

Is het allemaal nog niet eng genoeg, maak dan gebruik van de speciale Halloween schmink in de meest vreselijke kleuren. Schmink alleen is niet genoeg. Een enge heksenneus met wrat en nep wonden op je huid en in je gezicht moeten er zeker bij. Niet voor niets vind je hier heel veel enge losse lichaamsdelen uitpuilende ogen, nep brandwonden. Diepe sneeën in de huis en spijkers in je kop. Om te doen alsof je jezelf heb verwond draag je een bebloed namaak slagersmes bij je en zit je doktersjas vol met bloed net als je Halloween bril die vol met boedspetters zit. Wil je geen bril dan kun je kiezen voor de Halloween contactlenzen. Er zijn contactlenzen met spinnenweb, maar ook vampier contactlenzen met een vleermuis op de pupil. Grappig is dat anderen dit zien maar jij gewoon kunt kijken met deze speciale Halloween contactlenzen in.  Dus zoek je voor Halloween een vreselijk ensemble kijk dan maar eens goed rond in deze feestkledingwinkel voor Halloween waar je ook alle Halloween accessoires zoals Zombiehoeden, puntige heksenhoeden, crimiclowns pruiken en monsterlijke zombiepruiken kunt vinden. En dat is lang niet alles want er zijn ook veel Halloween snuisterijen voor in huis te vinden op deze Halloween feestsite. Bestel snel nu een origineel halloween kostuum voor 15:00h en ontvang deze morgen al in huis.