Levensechte halloween nep wonden voor griezeleffecten

[]
Producten filteren48 ProductenPagina 1 van 2
Populair in deze categorie

Zoek je nep wonden of nep bloed voor een vreselijk Halloween look, kijk dan maar eens snel hier in dit slachthuis vol met de meest verschrikkelijke wonden en verminkingen. Je vind hier nep wonden die je envoudig aan kunt brengen op je huid en die daarna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Er zijn ook nep wonden die je nog bloederige kunt maken met een flesje nep bloed. Tussen deze selectie aan halloween wonden vind je nep brandwonden, nep schaaf wonden maar ook spijkers door arm wonden. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben grimeer spullen van latex waarmee jij de meest echt lijkende nep wonden kunt maken.

Nep wonden in allerlei soorten en met veel bloed

Nep wonden zijn er in allerlei soorten en uitvoeringen. Naast de normale steek en snijwonden vind je hier ook schotwonden, enge zwerende wonden en wonden waar het bloed letterlijk uitstroomt. Vind je dit te eng dan kun je ook kiezen voor de gehechte wonden of wonden die met een sluitspeld zijn gehecht. Een nep wond kan ook al verbonden zijn met bloederig wit verband. Kortom als je echt als een zombie verkleed wil gaan dan kan een plak nep wond gewoon niet ontbreken

Grimeerspullen voor Halloween en carnaval

Speciaal voor Halloween is er de Halloween grimeer. Dit zijn heel veel verschillenden zaken die je op je huid aan kunt brengen voor een bijzonder eng effect. Kijk maar eens bij het grote assortiment  nep wonden die je met huidlijm op je huid aan kunt brengen. We noemen een aantal enge nep wonden. Schaafwonden waardoor het lijkt of je vreselijk gevallen bent. Snijwonden waarbij je moet denken aan diepe vleeswonden. Erger nog de doorgesneden polsen die er net echt uitzien. Een flinke schotwond in je arm kan er ook nog wel bij. Soms gaat het vreselijk mis en val je met je hoofd in een spijker. Deze grote hoofdwond met de spijker er nog in kun je met gemak op je huid maken. Sluitspelden door je lip hoef je niet voor de echt aan te brengen. Hier zijn nep sluitspelden die net echt lijken. Enge brandmerken op je voorhoofd zoals een pentagramteken of anarchie symbool lijkt levens echt en is gelukkig nep. Vette nep littekens vind je hier ook volop. Met ander woorden wil je met Halloween als een verminkte mens door het leven gaan dan vind je hier echt alle mogelijk wonden en grimeer spullen om jezelf te veranderen in een vreselijke Zombie

Hoe breng je nep wonden aan?

Er wordt vaak gedacht dat het aanbrengen van nep wonden een erg lastige klus is. Dit is in veel gevallen niet waar. Als je ervoor kiest om zelf nep wonden te maken met latex dan is het natuurlijk een vak apart. Wij hebben echter kant en klare nep wonden van latex die je zo op je lichaam kunt plakken. Deze zijn op het lichaam en op het gezicht te plaatsen. Vaak wordt er bij deze items een lijm verkocht. Mocht deze er niet bijzitten of je wilt de nep wonden meerdere keren gebruiken, dan adviseren wij je om een flesje met mastix lijm erbij te kopen. Dit item zorgt voor een goede hechting en voorkomt dat de huid geïrriteerd zal raken. Mocht je een gevoelige huid hebben, dan adviseren wij je wel om het eerst op een klein stukje te proberen voordat je grote oppervlaktes vol gaat smeren. Mocht je niet zo goed tegen al deze soorten kunnen en is halloween schmink niet aan jou besteed. Ook dan hebben wij natuurlijk een goede oplossing zodat jij gewoon een mooi feestje te bouwen. Voor de mensen die niet goed tegen deze items kunnen hebben wij halloween maskers. Deze zijn van zichzelf al gekleurd en hierop zitten ook de nep wonden. Het voordeel van een dergelijk item is ook nog eens dat je het zo op en af kunt zetten. Mocht je iemand vol met grimeer hebben zitten, dan ben je nog wel even bezig om dit te verwijderen.


Hulp nodig bij het gebruiken van nep wonden?

Vooral als je de eerste keer aan de slag gaat met deze items, kunnen wij begrijpen dat het nogal spannend is of het gaat lukken zoals jij voor ogen hebt. Wij hebben iedere dag een team met professionals voor je klaarzitten. Dit team kun je alle vragen stellen zodat jij precies weet hoe jij de nep wonden aan moet brengen en hoe je bepaalde effecten kunt creeëren. Aangezien wij al jarenlang deze items verkopen kunnen wij je stapsgewijs vertellen hoe je hiermee om moet gaan. Daarbij zijn er altijd bepaalde tips en trucs waardoor het net wat gemakkelijker gaat of waardoor het net wat mooier eruit komt te zien. Mocht jij graag hulp willen van ons laat dan even weten bij welk item en wat jij als resultaat verwacht. Wij gaan dan samen met jou kijken hoe wij het doel kunnen bereiken. Pas als jij tevreden bent met het resultaat, dan zijn wij het ook. Wij adviseren onze klanten wel om altijd eerst een keer te oefenen met de producten. Zo weet je zeker dat het op het moment zelf ook goed zal gaan. Je wilt namelijk niet als het 5 voor 12 is dat je dan nog moet gaan kijken hoe je de nep wonden aan kunt brengen.

 

Kijk voor alle nep wonden op onze wonden afdeling

Op deze site boordevol met Halloween kostuums en halloween decoratie hebben we een speciale categorie aangemaakt die alleen maar bestaat uit nep wonden. Dat maak het zoeken makkelijker en maakt het voor andere mensen die dit gewoon niet aan kunnen zien, mogelijk om deze sector over te slaan. Struin maar eens lekker rond in dit laboratorium vol met gewonde lichaamsdelen, geamputeerde vingers, nep bloed en tal van andere enge Halloween spullen voor bij je griezelpakje. Heb je hulp nodig bij het zoeken, bel dan onze EHBO lijn 077 8200208 voor advies over een zo eng mogelijk geschminkt Halloween lichaam. Heel veel succes bij het scoren van de juiste nep wonden voor jouw enge party.