Op zoek naar griezelige zombie schmink?

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren42 ProductenPagina 1 van 2

Voor het bestellen van zombie schmink is het belangrijk dat je weet wat er allemaal op de markt te koop is. In deze afdeling met Halloween schmink vind je heel veel soorten schmink die je kunnen veranderen in een echte griezel. De laatste jaren is Halloween een opkomend feest. Mede daardoor is de collectie met Halloween artikelen ook toegenomen. Voorheen kreeg je altijd traditionele halloween kostuums. Tegenwoordig worden er van de carnavalspakken allemaal halloween versies gemaakt. Zo wordt sneeuwwitje een zombie sneeuwwitje, roodkapje wordt zombie roodkapje, peter pan wordt zombie peter pan. Zo worden er allemaal bloederige versies ontwikkeld om jullie te laten griezelen met Halloween en er zijn tal van halloween decoraties

Zelf een Halloween set maken

Wil jij ideeën op doen om zelf een halloween pakje te maken? Dan hebben wij voor jou enkele leuke ideeën. Zoals hierboven staat beschreven worden er van traditionele carnavalskleding steeds meer zombie gemaakt. Veelal zijn deze zombie pakken voorzien van extra veel bloed en zijn de pakken op sommige plaatsen ingeknipt waaronder op sommige pakken nep wonden zitten. Al deze griezelige toevoegingen maken van een normaal pak een zombie outfit. Heb je thuis nog een carnavalspak liggen in de verkleedkist? Maak dan van dat pak zelf een zombie versie. Als je er dan alleen nog wat zombie schmink bij besteld ben je voor slechts enkele euro's klaar voor halloween. De meeste pakken uit de verkleedkist komen er nooit meer uit. Het hergebruiken van carnavalspakken is voor een nieuw feest dan helemaal geweldig. Veel van de zombie makeup setjes zijn voorzien van een duidelijke uitleg. Zo kun je met deze zombie schmink setjes binnen no time nep wonden maken en de huid voorzien van de nodige pukkels en oneffenheden. Hoe meer des te beter. Wil je nog enkele tips ontvangen voor het schminken en grimeren voor Halloween. Kijk dan in de volgende alinea.

Schmink tips voor zombie schmink

Voor veel mensen is schminken een hele opgave. Waar moet je in gods naam beginnen en wat moet je zeker niet doen. Juist voor deze mensen zijn er mooie video's beschikbaar waar duidelijk wordt uitgelegd hoe je moet schminken. De zombie schmink is vaak voorzien van een uitgebreide beschrijving. Zo kun je stap voor stap zien hoe je van een doodnormaal iemand een echte zombie kunt maken. Hieronder enkele basis tips voor het schminken met Halloween.

1. Gebruik goede penselen
2. Heb altijd water in een bakje bij de hand
3. Maak een penceel altijd goed schoon als je begint met een nieuwe kleur
4. Begin met met de meest donkere kleur en werk dan naar licht toe
5. Maak vooraf een duidelijke schets op een stukje papier
6. Begin niet te moeilijk
7. Oefening baart kunst
8. Voor meer tips bekijk dan een filmpje om te zien hoe je alles goed kunt toepassen.

Wij willen u erop wijzen dat het zeker raadzaam is om eerst te oefenen. Onder tijdsdruk is het altijd lastig om een mooi resultaat neer te zetten. Mocht je het schminkvak onder de knie hebben dan is het natuurlijk geen enkel probleem. Wel is het raadzaam om een zombie makup setje van een goede kwaliteit te kopen. Zo bespaar je jezelf veel moeite en frustratie.

Complete sets om het jezelf makkelijk te maken

Voor mensen die niet zo creatief zijn of die het werken met deze zombie schmink niet zo goed kunnen. Speciaal hiervoor zijn er setjes waarin alles zit. Met deze complet schmink set zombie kun jij in een handomdraai ervoor zorgen dat je een erg mooi resultaat kunt boeken. Buiten de kleuren die je nodig hebt zit er in de verpakking ook alle benodigheden voor het aanbrengen van deze zombie schmink. Of dat dat nog niet genoeg is staat er ook een complete uitleg in tekst maar ook in beeld. Vaak zie je bij de afbeeldingen van het artikel al hoe je alles kunt opbouwen zonder dat je iets fout doet. De kleine accenten zijn gemaakt in stickers. Deze kun je op je gezicht plakken waardoor je in een keer een top resultaat hebt en het net lijkt alsof je een ervaren schminker bent. Deze sets heb je natuurlijk niet alleen als zombie schmink, maar ook alle andere soorten thema's voor halloween.

 

Welke items kan ik nog bij de zombie schmink kopen?

Je hebt inmiddels besloten om dit jaar verkleed te gaan als zombie. Daarvoor heb je hierboven alle tips al door kunnen nemen om je gezicht als een echte zombie te schminken met de zombie schmink uit onze collectie. Met alleen een beetje zombie schmink op je gezicht ben je natuurlijk nog niet klaar. Daarom hebben wij naast de verschillende soorten van dit item ook mooie zombie pruiken. Zo kun je het geschminkte gezicht nog mooier maken met een haardracht van een zombie. 
Vaak worden de schmink setjes van een zombie alleen verkocht met de kleuren die normaal zijn. Wij vinden het altijd leuk als er mensen creatief zijn. Voeg bijvoorbeeld eens nep bloed toe aan het kunstwerk op je gezicht. Hiermee geef je een totaal andere demensie aan je werk. Het hoeft niet perse rood te zijn maar wij hebben ook bloed in groen en zwart. Vooral deze kleuren zijn een mooie aanvulling op je zombie schmink.

 

Vragen over zombie schmink 

Heb je vragen over de zombie schmink, dan kun je deze altijd aan ons stellen. Onze klantenservice medewerkers staan op werkdagen voor u klaar om u te helpen een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. U kunt ons bellen op 077-8200208 of stuur ons een mail. Wij zullen u dan voorzien van het beste advies. Mocht je vragen hebben over de levertijd of het terugsturen van items, dan kun je het ook via onze klantenservice regelen via de telefoon of mail. Nu moet je alleen zelf nog een besluit nemen of je hier een bijpassende Halloween outfit te bestellen of ben je creatief en duik je de verkleedkist in om je eigen zombie pak te bestellen en slaag je hier alleen voor de zombie schmink.