Op zoek naar skelet schmink voor skeleton gezichten?

[]
Producten filteren
29 ProductenPagina 1 van 2
Populair in deze categorie

Tijdens Halloween en Day of the dead is skelet schmink erg veel gevraagd. Voor veel mensen is schminken niet weggelegd. Althans het resultaat valt vaak tegen. Het is daarom erg belangrijk om te weten hoe je iemand als skelet moet schminken. Juist voor die mensen hebben wij mooie sets skelet schmink met uitleg. Hiermee kun je gemakkelijk en snel een mooi resultaat bereiken zonder dat je een ervaren schminker hoeft te zijn.

Uitleg over skelet schmink

Zoals eerder aangegeven vinden veel mensen schminken erg moeilijk. Hoe kun je iemand mooi voorszien van skelet schmink. Juist voor die mensen hebben wij bij deze enkele bruikbare tips om het schminken een groot succes te maken. Een wijze les die wij iedereen willen mee geven. Oefening baart kunst. 

Tips voor het schminken:

1. Teken eerst op een a4 papier wat je ongeveer wilt maken
2. Maak gebruik van schmink sjablonen indien mogelijk
3. Begin altijd met een goede onderlaag zodat de bovenlaag mooi dekt
4. Bij het aanbrengen van de bovenlaag start u altijd van licht naar donker
5. Indien gewenst kunt u Glow in the dark schmink wit gebruiken om een extra effect te geven aan je kunstwerk
6. Oefen altijd 1 of 2 keer voordat het feest is
7. Zorg altijd voor goede schminkpenselen
8. Oefening baart kunst, dus blijf oefenen
9. Bestel skelet schmink sets met voorbeelden en uitleg

Bovenstaande tips kunnen u helpen om het resultaat van uw schminkwerk te verbeteren. Natuurlijk is de eerste keer schminken bij iemand lastig en zal het resultaat tegen kunnen vallen. Daarom is het raadzaam om de laatste 3 tips zeker op te volgen. Zo komt u zeker niet voor verassingen te staan. Vooral bij kinderen die u als skelet wilt schminken adviseren wij u om vooraf te oefenen. Niet alleen voor u is het lastig om een mooi resultaat neer te zetten. Ook voor de kinderen en vooral jonge kinderen is stilzitten een kunst. Een beweging met het hoofd en de kleuren kunnen al door elkaar zitten. Tijdens het oefenen is dit natuurlijk niet erg, maar op de dag van Halloween is het toch zonde als uw kind niet zo mooi geschminkt is als dat u gehoopt had. 

Skelet schmink sets met uitleg

Veel mensen zijn niet in het bezit van vele schminkboeken. Juist daarom hebben wij speciale schminksets met daarin alles dat u nodig heeft om iemand te schminken als Halloween figuur. Voor heksen zijn er heksen schmink sets, voor zombies zijn er zombie schmink sets en voor skeletten zijn er skelet schmink sets. Ook voor andere Halloween griezels zijn er sets te krijgen. Buiten dat er skelet schmink in de verpakking zit, zit er vaak ook een penseel en een spons in. Dat is nog niet alles. Ook een uitgebreide uitleg met foto's hoe je de schmink moet aanbrengen zit bij deze setjes inbegrepen. Zo hoef je geen dure schminkboeken te kopen. Voor de professionele schminkers onder ons is het natuurlijk een fluitje van een cent om iemand in welk halloween figuur dan ook te schminken. Mocht het je zelf echt niet lukken om iemand te schminken. Dan kun je ook nog altijd iemand vragen die het wel goed kan, of je kiest ervoor om een schmink cursus te volgen. In enkele lessen heb je de basis van het schminken al onder de knie. Dan ben jij diegene die iedereen voorziet van skelet schmink op het gezicht.


Hoe schmink ik mij als skelet?

Als je als skelet verkleed gaat tijdens de Halloween, dan wil je natuurlijk ook een gezicht en wellicht je armen in dezelfde kleuren hebben zodat het lijk aslof jij een levend skelet bent. Wij hebben zoals eerder aangegeven verschillende complete setjes waarmee jij jezelf kunt voorzien van skelet schmink. Mocht je liever geen setje kopen. Dan kun je er ook voor kiezen om zelf wat witte en zwarte schmink te kopen. Dit zijn wel de basiskleuren die ieder skelet schmink nodig heeft om een goed resultaat te bereiken. Veel mensen kopen de skelet schmink los als ze al aardig wat losse kleuren en attributen thuis hebben liggen. Dan is het natuurlijk ook en daarom bieden wij ook losse skelet schmink aan.
Bij het schminken van een skelet moet je altijd beginnen om een gezicht wit te maken. Daarna ga je pas aan de slag met de donkere kleuren zoals zwart en grijs. Je werkt altijd van licht naar donker toe. Dit komt omdat je een donkere kleur nooit meer licht kunt krijgen. Als je dit fout doet kan het zomaar zijn dat je alles opnieuw moet doen en dat je dus opnieuw kunt starten met het aanbrengen van de halloween schmink.


Wat hoort er nog allemaal bij de skelet schmink?

Je kunt naast de verschillende items uit deze collectie ook ervoor kiezen om de halloween schmink te voorzien van enkele toffe andere items. Tegenwoordig worden er veel plaksteentjes gebruikt die een skeletgezicht nog toffer en mooier kunnen maken. Dit zijn zelf plakkende steentjes in wit, zilver of alle kleuren van de regenboog. Deze items worden de laatste tijd enorm veel gebruikt en het lijkt wel een trend te worden. Een andere trend die al een aantal jaren langer plaatsvind is wel de halloween lenzen. Aangezien je met de halloween schmink niet in de ogen mag komen is het leuk om dan een kleurlens te dragen. Hiermee zorg je voor een nog mooier effect en weet je zeker dat jij een van de mooist versierde personen bent of juist de meest enge. Welk effect je ook wilt bereiken. Door bovenstaande tips op te volgen zorg je ervoor dat je een geweldig effect krijgt. Een ander voordeel dat je hebt is dat je deze items vaak een jaar erop weer kunt gebruiken. Zo heb je voor meerdere jaren mooie skelet schmink om te gebruiken en dan natuurlijk ook de bijkomende accessoires. Mocht je vragen hebben over het opbrengen van de skelet schmink of andere vragen? Ons team van klantenservice medewerkers zit alle werkdagen voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wij willen de beste service bieden en dat kan alleen maar door iedereen telefonisch of per mail correct te woord te staan. Dus mocht je vragen hebben over goedkope skelet schmink kopen, dan horen wij het graag.