Op zoek naar Aliën make up voor halloween?

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren17 ProductenPagina 1 van 1

Alien makeup voor iedereen. Ga jij deze halloween verkleed als een griezel, dan kunt u deze makeup hiervoor goed gebruiken. Zo hebben we de tube groen met horror vlees. Met deze make up lijkt het net alsof u huid los laat. Dus gaat u als horror alien de straat op dan is dit een super leuk item om te gebruiken.

Groot assortiment aan make up en schmink

De kleur van de Alien is natuurlijk groen, we hebben in deze kleur dan ook een grote keuze aan verschillende artikelen. Zo hebben we face & body paint in het groen. Deze tubes zijn in verschillende groten te verkrijgen. We hebben in dezelfde kleur ook een haargel. Maar zoekt u haarspray in de des betreffende kleur dan hebben wij dit ook. We hebben ook schmink in verschillende kleuren groen. Zo hebben fluor, donker, metallic, lime en pastel groen. Heeft u vragen over de producten dan zullen wij u voorzien van professioneel advies. 


Alien schmink sets eenvoudig in gebruik

Lang niet iedereen is goed in het schminken van mensen. Als je alien makeup gekocht hebt dan heb je nog geen voorbeeld van hoe je iemand nu mooi kunt opmaken. Daar hebben wij een goede oplossing voor. Wij verkopen complete sets waarmee jij alles direct koopt. Van kleuren tot aan de penselen alles zit erin. Zelfs een beschrijving met stappenplan. Zo kan echt iedereen aan de slag gaan met deze alien makeup of schmink. Binnen enkele minuten zie je al de resultaten. Er zijn al veel mensen die jou zijn voorgegaan. Buiten de alien makeup zijn er voor heel veel andere thema's geschikte setjes waarmee jij de resultaten kunt boeken. Ben je benieuwd welke dit zijn. Kijk dan even aan de rechterzijde van de pagina en op het gebied van halloween schmink zie je dan al tal van opties die jij kunt gebruiken om de mooiste gezichten te maken.

 

Meerdere Alien artikelen

We hebben in ons grote assortiment natuurlijk meerdere alien spullen dan alleen de makeup. Zo hebben we ook hele mooie alien kostuums en alien maskers. De maskers zijn echt heel tof, en enorm griezelig. Je zult de mensen hiermee echt de stuipen op het lijf jagen. We hebben ook voor kinderen leuke maskers. Een ander woord waar mensen vaak op zoeken als ze op zoek zijn naar alien makeup is natuurlijk alien schmink. Daarom mag deze categorie alien makeup ook wel alien schmink genoemd worden.

 

Service e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over de des betreffende artikelen. Of heeft u specifieke vragen over de schmink. Wij zijn telefonische bereikbaar op het volgende nummer: +31 (0)77 8200 208. U kunt ons bereiken op werkdagen vanaf 9.30-12.30 en 13.30-16.30. Op vrijdagen kunt ons tot 12.30 telefonische bereiken. Wil ut ons een email sturen dan kan dat natuurlijk ook. Ons mail adres is info (@) e-carnavalskleding.nl. U kunt tegenwoordig ook live met ons chatten via de website! Dus bent u opzoek naar alien makeup en heeft u vragen, stel ze ons gerust.