Gothic kleding en kostuums

Top categorieën Alles tonen
Filter
Dag van de doden kostuum
Sale

Dag van de doden kostuum

€43,55 €39,55
Klassiek vampier jurkje
Sale

Klassiek vampier jurkje

€31,19 €28,35
Gotisch vampier pak dames
Sale

Gotisch vampier pak dames

€43,89 €39,90
Prachtig Steampunk jurkje
Sale

Prachtig Steampunk jurkje

€52,50 €43,70
Broek tartan print heren
Sale

Broek tartan print heren

€21,80 €18,75
Vampier koningin
Sale

Vampier koningin

€54,78 €49,80
Gotische Halloween jassen
Sale

Gotische Halloween jassen

€48,40 €41,60
Vampier kostuum Batty
Bekijk video

Gothic kleding en heksenkleding

Gothics zijn een subcultuur in onze samenleving. U kent ze vast wel, de jongens en meisje gekleed in zwarte of paarse Gothic kostuums en Gothic jurken. Hier vind je Gothic kleding met een knipoog. deze Gothickleding is namelijk carnavalskleding voor een leuke verkleedpartij tijdendens carnaval of Halloween. Je ouders zullen schrikken al is het maar voor even.

Zwarte gothic feestkleding met een naargeestige knipoog

Gothic kleding stamt eigenlijk uit de Gothische tijd in de late middeleeuwen. Dit was de donkere periode in de gescheidenis waarbij hele steden en dorpen ten prooi vielen aan de pest. Dit waren ook de tijden zonder licht. Enkel kaarslicht en fakkels brachten licht in de duisternis. Niet voor niets is dit ook de tijd van de enge verhalen. De tijd van moorddadige geesten en heksen die meestal 's nachts op rooftocht gingen. De Gothic kleding is bijna altijd zwart en somber om uitdrukking te geven aan angst en moedeloosheid. In de jaren 70 is een cultgroep ontstaan zoals de punkers in hun punkpakken met een hanenkam als kapsel en de gothics die zich enkel nog kleedden in zwarte Gothic kleding en zwarte lipstick en Gotische nagellak. Deze Gothics en punkers verzetten zich ook met hun opruiende muziek tegen de gevestigde orde. Op deze feestkleding site vol met Gothic feestkleding vind je donkere gothic kleding met een knipoog. 

Donkere gothic kleding voor punkers en skinheads

Gothic kleding damesjurkjes zijn altijd lang en zwart. Veel Gothic japonnen zijn voorzien van zwarte kant en er zijn ook Gothic jurken met een zwarte voile of zwarte sluier om een mysterieus beeld op te roepen. De gothic pakken voor mannen zijn ook altijd zwart en kenmerken zich door de zwarte kraag. Gothics dragen ook altijd naargeestige Gothic sieraden. Denk aan Gothic oorbellen Gothic armbanden en opzichtige zwarte nagels gelakt met zwarte nagellak voor Gothics en dito zwarte Gothic lipstick. Een afgeleide van de Gothic scene zijn de punkers. Punkkleding vind je ook op deze site. Ook de punkpakken zijn excentriek en opvallend. Punkers dragen hun haar vaak in de typische punker hanenkam stijl. Op deze site vind je daarom ook deze gekleurde hanenkam pruiken voor punkers. Gothics en punkers dragen vaak piercings. Speciaal voor carnaval zijn hier dan ook de nep gothic piercings en punker sieraden. 

Halloween idee, iedereen in Gothic kleding

In de tijd rond Halloween is het leuk om een Gothic feestje te organiseren. De dames komen in Gothic rokken en Gothics jurkjes en natuurlijk een echte gothic pruik met zwart haar. De mannen komen in Gothic kostuums en gothic heren pruiken en natuurlijk Gothic sieraden. Denk daarbij aan de typische nep leren halsbandjes met spijkers of armbanden met stalen noppen. Voor de dames zijn er Gothic oorbellen met spinnen en ander Halloween ongedierte. Kortom maak er een prachtige Gothiccult verklede avond van of een ruige avond vol met mensen in punker kostuums en ruige punker muziek. Maak sfeer met naargeestige zwarte gothic rozen als teken van Gothic liefde. Neem nu maar snel een kijkje tussen de gothic kleding.