Op zoek naar zilveren vlaggetjes voor uw jubileum feest?

[]
Producten filteren2 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ben je op zoek naar zilveren vlaggetjes? Dan kunnen wij jou zeker helpen. We hebben mooie zilveren vlaggetjes in ons assortiment met verschillende opdrukken voor verschillende feesten! Natuurlijk zijn bepaalde leeftijden wat meer in trek omdat deze eenmaal specialer zijn. Denk dan aan 18, 25, 50, 60 etc. Maar voor andere leeftijden hebben we ook alternatieven. Er is in iedergeval voldoende keuze uit de zilveren vlaggetjes op onze website. 

 

Zilveren vlaggetjes voor iedereen

De leeftijd die je bereikt wilt natuurlijk niet alles zeggen. Maar als je jarig bent wordt er meestal wel een feestje gehouden. Vooral bij de speciale leeftijden is het leuk om leuke versiering op te hangen. Zo ook bij de zilveren vlaggetjes. Neem bijvoorbeeld het zilveren vlaggetje met bedrukking 25 erop. Deze mooie vlaggenlijn slinger is 5 meter lang en is super mocht iemand in jou vriendenkring deze mooie leeftijd bereiken. Deze zilveren vlaggetjes zijn met een blauwe 25 bedrukt. Op de achtergrond zijn nog zwarte krullen te zien. Deze zilveren vlaggetjes heeft u al vanaf €1,95! 

 

Bijkomende Zilveren items

Naast de zilveren vlaggetjes hebben we ook nog andere items waamee jij een geestje kunt aankleden. Zo hebben we een categorie zilveren versiering hiermee kun je met veel verschillende items in het zilver een prachtig feestje maken. Mocht je er ook nog zilveren kleding bij zoeken dan adviseren wij u om onze hoofdcategorie zilver eens te bezoeken. Hierin vindt u alle items die met zilver te maken hebben op onze site. Zo kunt u misschien de jarige job nog een leuk zilveren kostuum cadeau doen om hem de avond van zijn leven te geven.

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons telefonische bereiken maar ook via de mail, whatsapp en via onze live chat zijn wij te bereiken voor onze klanten. We zullen u zo snel mogelijk beantwoorden. Dus voor vragen over zilveren vlaggetjes staan wij voor u klaar.