Gekleurde vlaggetjes in diverse lengtes voor uw themafeest of optocht

[]
Producten filteren
80 ProductenPagina 1 van 4
Populair in deze categorie

Gekleurde vlaggetjes nodig om dat je iets te vieren hebt? We hebben een groot assortiment in verschillende soorte gekleurde vlaggetjes. We hebben gemixte gekleurde vlaggetjes, maar ook gewone kleuren hebben wij. We hebben ze in verschillende soorten lengtes, denk dan aan bijvoorbeeld 5 meter of 10 meter. Dit kunt u vinden onder het kopje productinformatie bij de desbetreffende gekleurde vlaggetjes. 

Regenboog vlaggenlijn

De meest gekleurde vlaggetjes moet wel deze variant zijn. Bij deze gekleurde vlaggetjes kunt je niet meer kleur krijgen. De vlaggentjes hebben al de kleuren op een vlaggetjes staan, rood, oranje, geek, groen, blauw en paars. Deze is 5 meter lang. en zal dus alleen maar kleur aan de vlaggetjes. Maar ook voor verjaardagen hebben we leuke en mooie gekleurde vlaggetjes. In verschillende leeftijden hebben we verschillende soorte vlaggenlijnen. Dus het ligt er maar net aan welke leeftijd jou zoon of dochter bereikt waarmee je de kamer leuk kunt aankleden. Maar als je een andere vlaggenlijn koopt met standaard kleuren kun je deze voor meerdere verjaardagen gebruiken. 

Leuke bijkomende artikelen

We hebben voor verjaardagsfeestje ook leuke ballonenn in ons assortiment zitten zo hebben we leuke gekleurde ballonnen maar ook bedrukte. We hebben ook verschillende materialen waarvan ze zijn denk dan aan folie, metallic of helium bijvoorbeeld. 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over onze feestartikelen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Vraag dan eens na onze aantrekkelijke groepskorting. Als u boven de €75,- besteld krijgt u al gratis verzending van ons! We zijn op drie manieren te bereiken. Via de mail op het emailadres [email protected]. U kunt ons ook een whatsapp bericht sturen wat tegenwoordig heel makkelijk gaat. Maar een beller is sneller! We zijn telefonische te bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 bereikbaar. Dus zoekt u leuke gekleurde vlaggetjes dan bent u aan het juiste adres.