Mooie blauwe vlaggetjes voor het aankleden van uw feestzaal

[]
Producten filteren
10 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Geef jij een leuk Oktoberfeest, dan hebben wij de perfecte blauwe vlaggetjes daarvoor. Deze vlaggen hebben we in verschillende bedrukkingen, Zo hebben we er een die een lengte heeft van 5 meter waarop de tekste Oktoberfest staat en aan beide zijde een goud leeuwtje staat die deze tekst als een soort banner vast houdt, De achtergrond van het vlaggetje is in ruitjes vormen wisselend de kleuren blauw en wit. Deze vlag hebben we ook zonder bedrukking en een met dezelde berdukking maar deze staat dan iets schuiner op de blauwe vlaggetjes gedrukt.

Blauwe vlaggetjes

Natuurlijk hebben we niet alleen Oktoberfest blauwe vlaggetjes. We hebben ook gewoon de standaard blauwe vlaggenlijn. Deze is bijvoorbeeld voor Koningsdag of een andere Nationale feestdag leuk om op te hangen in combinatie met de kleure wit en rood. Zo creeer je een vlag van allemaal kleine vlaggetjes. Deze variant hebben we ook in een PVC variant. Deze heeft een lengte van 10 meter! Deze vlaggenlijn is kwalitatief een stuk sterker dan de standaard vlaggenlijn. Deze zijn ideaal voor buiten gebruik en zullen ook langer de mooie kleur blauw behouden. 

Flower power en Pension vlaggetjes

Voor deze twee leuke feesten hebben we ook blauwe vlaggetjes. Zo hebben we voor hippie vlaggetjes een leuke vlaggenlijn waar de regenboog kleur op staat en de maddenliefjes, zonnebloemen en kettingen zijn bedrukt. Voor de de blauwe vlaggenlijn van 10 meter met pension hebben we een super leuke optie. Het bestaat uit twee verschillende soorten maten vlag naast elkaar in de vlaggenlijn. Er staan verschillende dingen op bedrukt. Zo zie je iemand golven, een vliegtuig, strand en een parasool op de vlaggen afgebeeld. Dus verras jij iemand op het werk met een leuk afscheids feest dan is dit een heel leuk item. 

Service e-Carnavalskleding.nl

Mocht u vragen hebben over de producten neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonische te bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 te bereiken. U kunt ons ook een mail sturen of met ons chatten via de website. Dus bent u op zoek naar blauwe vlaggetjes dan kunt u op ons rekenen.