Op zoek naar oud en nieuw versiering?

[]
Producten filteren81 ProductenPagina 1 van 4
Populair in deze categorie

Hou jij thuis een oudjaarsfeestje en ben je op zoek naar oud en nieuw versiering? Dan kunnen wij jou zeker helpen. We hebben verschillende soorten versieringen voor jou op onze website staan. Zo hebben we leuke zwarte vlaggenlijn met de tekst in het goud Let's Party. Ook staan er op de achtergrond leuke vuurwerk knallen en sterren. Maar we hebben ook gouden slierten in een gouden folie. 

 

Meerdere Oud en nieuw versieringen

Naast de bovengenoemde artikelen hebben we ook nog vele andere items. Zo hebben we mooie metallic goud ballonnen. Ook in andere kleuren zoals een zilveren kleur hebben we altijd op voorraad. Zoek je meer oud en nieuw versiering voor de gasten tijdens het feest? Geen enkel probleem we hebben ook hierin meerdere items waardoor jullie er allemaal leuk uit zullen zien. Wat dacht je van hawaii slingers in de kleuren goud of zilver? Met deze kleine aanpassing ziet iedereen er al super leuk uit. Maar we verkopen ook hele sets waarmee jij de gehele groep in een oogomslag meteen hebt omgekleed. Vindt je een hele set voor oud en nieuw versiering een beetje overdreven en zoek je alleen een hoedje? Dan kan dit ook. We hebben verschillende soorten hoedjes van punt varianten tot hoge hoeden. Het ligt er dus maar net aan wat jij het liefste op je kop hebt staan. Voor de dames hebben we ook mooie en grappige overdreven diadeems. Heeft u vragen over de producten neem dan even contact op met onze klantenservice.

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Wilt u meer weten over een specifiek product? Neem dan even contact op met onze klantenservice. U kunt ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen kunt u ons tot 12.30 bellen. Mailen kun u ons naar info@e-carnavalskleding. U kunt ons tegenwoordig ook bereiken via Whatsapp. Dus makkelijk een berichtje sturen over oud en nieuw versiering is zo gepiept.