Ben je op zoek naar een confetti kanon?

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter

Een confetti kanon heb je altijd nodig. Ieder moment van de dag is er wel een om een feestje te maken. Of je nu op je werkplek zit of thuis in de huiskamer, een confetti kanon zorgt direct voor een feestelijke stemming. Deze confetti kannonen zijn te krijgen in verschillende soorten en maten. Of je er nu een wilt met verschillende kleuren er in of juist een versie die uit een kleur bestaat. Verschillende soorten koop je bij e-Carnavalskleding.nl.

Gekleurde confetti kanon

Je kent het wel, je gaat naar een examenfeest en je wilt een sfeervolle entree maken. Hiervoor heb je een confettikanon nodig, die je kunt laten ploffen. De feesttent wordt voorzien van mooie kleurrijke confetti. Ga jij voor een kleine confettikanon of heb jij er liever een van 80cm zodat er enorm veel confetti de zaal in gaat. Aan jouw de keuze. Het is natuurlijk ook van belang om te kijken of de ruimte geschikt is voor het laten ploffen van een gekleurde confetti kanon.

Hoe groter hoe beter

Veel mensen denken hoe groter een confetti kanon is hoe beter. Dit is niet het geval. Er zijn op de markt goedkope confetti kanonnen te koop. Deze zullen voorzien zijn van een beperkte druk. Bij ons kunt u slagen voor kwalitatief goede confetti kanonnen. Er zijn verschillende lengtes te krijgen. De lengte van een confetti kanon zegt niets over de kwaliteit. Hoe langer de variant is des te meer confetti er in de kanon zit. Heb je een kleine ruimte dan volstaat een kleinere versie. Heb je een grote ruimte of sta je buiten dan kun je het zo gek maken als dat je zelf wilt. De langere versies zullen vaak wel iets hoger schieten.

Wanneer wordt een confetti kanon gebruikt? 

Er zijn bij e-Carnavalskleding.nl veel verschillende soorten te verkrijgen. Van een goedkope confetti kanon tot professionele confetti kanonnen. Alle versies zijn te gebruiken voor voor verschillende feesten. Vaak worden confetti kanonnen op kleur gebruikt om de kleuren van een voetbalclub de lucht in te schieten bij een belangrijke wedstrijd. Bij andere sporten zijn ze natuurlijk ook te gebruiken. De rode confetti kanonnen worden vaak gebruikt tijdens valentijnsfeesten of andere liefdes aangelegenheden zoals bruiloften. Niet alleen een rode confetti kanon worden gebruikt tijdens een bruiloft. Voornamelijk de witte confetti kanonnen worden tijdens een huwelijksvoltrekking gebruikt. Zie jij de bruid en bruidegom al uit de kerk lopen en jij staat klaar met je rode en witte confetti kanon. Het geeft aan de bruiloft net een andere demensie aan het feest. Het kersverse bruidspaar zal het geweldig vinden. Ook zijn  er leuke versies te krijgen waar in de confetti kanon hartjes zitten of witte duifjes. Deze zijn voor een huwelijksdag natuurlijk ook erg leuk. 

Gouden confetti kanon of zilveren confetti kanon

Naarmate het huwelijk vordert komt een zilveren huwelijk of een gouden huwelijk dichter bij. Je moet wel enkele jaren aan elkaar trouw zijn maar dan heb je weer reden voor een feestje. Ben je 25 jaar samen dan kun je een zilveren confetti kanon bestellen om het feest te vieren. Houd jij het vol om 50 jaar bij elkaar te blijven dan mag je een gouden confetti kanon kopen. Is het je gelukt om 50 jaar bij elkaar te blijven dan mag je ook wel enkele gouden versies bestellen. Je hebt namelijk wel een erg uniek moment te pakken. Verder zijn de zilveren en gouden confetti kanonnen natuurlijk ook te gebruiken voor andere aangelegenheden. Deze kleuren doen het tijdens nieuwjaar en kerst ook erg goed. Mocht je toch voor een andere kleur willen gaan dan kan dat ook. Alle kleuren van de regenboog zijn te verkrijgen in de vorm van een confetti kanon.

Het gebruik tijdens een hawaiiparty

Zodra de zon zich weer wat meer laat zien is het tijd voor buitenfeesten. Veel mensen die een feest organiseren kiezen er dan voor om een thema aan het feest te koppelen. Heb jij wat te vieren dan is Hawaii of Hippie de laatste jaren erg in. Tijdens deze buiten feesten kun je het feest een extra'tje geven door een confetti kanon af te schieten. Deze feesten hebben een kleurrijk karakter dus je hebt kleurrijke versies nodig van de confetti kanon. Wat denk je er van om een groene confetti kanon te combineren met een oranje confetti kanon. Of de gele confetti kanonnen met enkele blauwe. Maak je eigen kleurencombinaties of kies voor de multi kleuren versies. Dan schiet je in een keer alle kleuren de lucht in. 

Oktoberfeesten en de blauwe confetti kanon

Ook tijdens de oktoberfeesten worden deze items gebruikt. De gebruikelijke kleuren voor de tiroler feesten zijn blauw en wit. Alle soorten aankleding voor bij een oktoberfest kun je bij ons vinden. Wat te denken van een tafellaken in de geruite blauw witte kleuren of een oktoberfest vlag en mooie edelweiss bretels. Al deze items kunt u bij ons bestellen om het oktoberfest te laten slagen. Tijdens deze avond is het erg leuk om tijdens de slotact enkele blauwe confetti kanonnen af te laten gaan gecombineerd met de witte confeti kanonnen. Fijn vanaf het podium de zaal in. Dit zorgt voor een spectaculair einde van de mooie feestavond. Ook zijn er speciale oktoberfest confetti kanonnen waarin de kleuren van het feest zijn verwerkt. De keuze is aan jezelf om te kijken wat het meest geschikt is voor de avond. 

Hulp nodig bij het bestellen?

Heb je vragen over de verschillende versies of zoek je een specifieke kleur? Al deze vragen die over de confetti kanonnen gaat kun je stellen aan onze klantenservice. Onze klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Op werkdagen kun je ons bellen op 077-8200208 of chat of whatsapp met ons. Ben je onze site aan het bezoeken buiten kantoor tijden dan kun je ons altijd een mail sturen. De eerst volgende werkdag zullen wij je mail beantwoorden en je helpen met al je vragen. Er is namelijk ook zoveel verschil tussen de soorten confetti kanonnen.