Waterballonnen voor een spetterend feest

[]
Producten filteren
2 ProductenPagina 1 van 1
Waterballonnen rood/geel/groen
-42%
Waterballonnen rood/geel/groen
Op voorraad
€5,25€3,05
Populair in deze categorie

Waterballonnen nodig voor een waterfeestje? Dan kunt u ze bij ons kopen. We hebben ze in verschillende kleuren. Meestal krijg je een flink aantal stuks per zakje dus er kan een flinke ''oorlog'' uitbreken. De waterballonnen zijn altijd in de zomer zeer in trek op campings om leuke spelletjes mee te spelen. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken om iemand eens flink voor de gek te houden. 

 

Waterballonnen voor waterpret

Waterballonnen in zeer veel verschillende kleuren. Welke kleur waterballonnen u ook zoekt. Wij hebben ze in de collectie zitten. Deze waterballonnen zijn niet alleen leuk om te gebruiken als waterballon maar deze waterballonnen worden ook veel gebruikt als decoratieballon. Dit komt doordat de ballon kleiner is dan een reguliere ballon.

 

Levering en klantenservice

Heeft u een bestelling geplaatst? Gefelicteerd met uw aankoop. Heeft u voor 17.00 besteld dan heeft u het hoogstwaarschijnlijk de dag erna in huis. Het kan natuurlijk voorkomen dat er een levertijd bij het product heeft gestaan. Ga dan hiervan uit, als u een grotere bestelling heeft geplaats met meerdere artikelen ga dan uit van levering waarbij het product de langste levertijd aangeeft. Mocht u toch twijfelen neem dan contact op met onze klantenservice.

 

We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons telefonische bereiken op werkdagen 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 bereikbaar. Mocht het niet lukken om ons telefonische te bereiken dan kunt u ons ook altijd nog een email sturen naar [email protected]. De mogelijkheid om via whatsapp een berichtje te sturen is er ook. En zit u bij ons op de site dan kunt u via de live chat ook uw vraag stellen over wellicht wat waterballonnen.