Ben je op zoek naar gekleurde cijfer ballonnen? Alle cijfers van 0 t/m 9 vind je hier!

Ben je op zoek naar cijfer ballonnen? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben een groot aanbod in verschillende soorten cijfer ballonnen. Denk dan aan verschillende kleuren van ballonnen zoals goud, zilver, wit, rood en nog vele andere. Maar zoek jij helium ballonnen dan is dit ook geen enkel probleem. Kij goed bij de productinformatie met elke ballon jij te maken hebt. We hebben in ons grote assortiment ook ballon waar al een leeftijd op staat. In de leeftijden 18, 50, 65 en 80 hebben we natuurlijk veel meer keuze omdat dit speciale leeftijden zijn die ook goed moeten worden gevierd. We hebben mooie folie ballon sparkling. Deze ballonen zijn zo'n 45,7 cm groot en zijn echt prachtig om te zien. Op de ballon zitten stippen die glinsteren doordat ze zijn bedrukt met een speciale kleur. Ook in het cijfer zitten deze gouden glitters, waardoor je een extra mooi effect krijgt.

Meerdere ballonnen items voor bij de cijfer ballonnen

Wil je dat de cijfer ballonnen tegen het plafond aan dwarrelen dan moet je speciale ballonnen gebruiken en deze ook speciaal opblazen. Hoe je normale ballon opblaast heeft natuurlijk geen zin en zou ook zonde zijn als je een mooie ballon hebt. Deze moet natuurlijk zichtbaar zijn voor de feestgangers. Wil je dat de feestgangers met ballon rond lopen dan is het handige om ballonstokjes te gebruiken zodat deze makkelijk in omgang kan worden gebruikt. Wilt u ballonenn die u gewoon kunt opblazen met de mond? Geen enkel probleem maar moet je er nu 100 opblazen dan is een ballonnenpomp wel een handig item. Zo kun je er veel meer opblazen in een korte tijd. 

Productinformatie

Heb je vragen over de cijfer ballonnen, dan staan wij voor u klaar. U kunt ons telefonische bereiken maar u kunt ons ook een mailtje of een chat beginnen dan staan wij voor u klaar. Op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30 op vrijdagen zijn wij tot 12.30 bereikbaar. Dus zoekt u cijfer ballonnen of andere bijkomstige items neem gerust contact met ons op.