Op zoek naar leuke beterschap ballonnen?

[]
Producten filteren
3 ProductenPagina 1 van 1
Metallic ballonnen met tekstwolk 30cm
-42%
Ballonnen met tekst Welkom Thuis
-18%
Ballonnen met tekst Welkom Thuis
Op voorraad
€3,40€2,80
Populair in deze categorie

Deze beterschap ballonnen zijn voor de mensen die wel een duw in de rug kunnen gebruiken. We hebben verschillende soorten ballonnen met verschillende opdrukken. We zullen in het volgende tekst vlak enkele van deze ballon uitlichten 

Soorten ballonnen

De eerste ballon die we kort willen uitlichten is een mooie transparante qualatex bubbel ballon van 56 cm. Op deze ballon is een goudvis te zien aan twee kanten. Onder op de 'oceaan' is een leuke schatkist te zien met daarom heen kleurig koraal. Op de beterschap ballon staat de tekst: Hope you're feeling better. De mooie doorzichten ballon met rode hartjes is ook een ballon waar alleen maar liefde van af straalt. Deze is 30 cm en wordt in zakjes van 6 stuks verkocht (Tip: deze ballon is ook leuk voor Valentijnsdag!). Op zoek naar een folie ballon? Deze you did it! is een kleurige en vrolijke beterschap ballon. De afmetingen zijn rond de 45,7 cm. Wil je graag een persoonlijke tekst op je ballon hebben? Ook hierin hebben wij een leuk alternatief. Het gaat om acht ballonnen die in het zakje zitten en allemaal verschillende kleuren hebben. Er staat een tekst wolk op bedrukt waardoor je met een zwarte stift jou persoonlijke boodschap kan overbrengen aan de persoon waarvoor je de ballon geeft. Schrijf de tekst wel pas al de beterschap ballon is opgeblazen. Wie deze ballonnen in ontvangst neemt zal zeker een kleine glimlach op zijn gezicht krijgen en al helemaal als er een persoonlijke boodschap op staat.

Vragen over de beterschap ballonnen

Heeft u vragen over de ballonnen of zit de ballon die u zoekt er niet bij? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u dan zo goed mogelijk proberen te helpen. We zijn op werkdagen telefonische te bereiken van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen tot 12.30. U kunt ons natuurlijk ook altijd een mail sturen of via de site met ons chatten. Dus voor beterschap ballonnen of andere feestartikelen bent u aan het juiste adres.