Leuke babyshower ballonnen voor jongens en meisjes!

[]
Producten filteren
36 ProductenPagina 1 van 2
Populair in deze categorie

Bent u van plan om babyshower ballonnen te kopen? We hebben een groot assortiment van verschillende babyshower ballonnen voor zowel de jongens als de meisjes. We zullen er zo enkele uitlichten voor u.

Verschillende soorten babyshower ballonnen

Voor elke variant die hier wordt uitgelegd zijn zowel in de blauwe als in de roze variant te verkrijgen. We beginnen met de Folie ballon op een standaard. Je krijgt hierbij een basis poot, vier stangen (30cm), vier verbindstukken, 15 ballonnen die speciaal voor de standaard gemaakt zijn en een babyshower ballon in een babyvorm (80cm). Dus de lengte van deze standaard komt uit eindelijk rond de 200 tot 210 cm. De andere babyshower ballonnen die we verkopen zijn met een bedrukte beer erop, deze zijn zo'n 60 bij 60 cm. We verkopen ook babyshower ballonnen waarbij er meerdere in een pack zitten. ZO hebben we bijvoorbeeld de blauwe ballon met witte opdruk: 'n jongen! Deze hebben een doorsnede van 32cm, en iedere verpakking bestaat uit acht ballonnen. Ben je op zoek naar babyshower ballonnen bestaande uit tekst, Boy en Girl hebben wij ook in ons grote assortiment. 

Babyshower versiering

We verkopen niet alleen babyshower ballonnen maar ook verschillende soorten decoratie. Denk aan borden, slingers, vlaggen, pinata's, servetten of verschillende soorten wanddeco's. Voor zowel de jongens als de meisjes hebben we veel babyshower artikelen

Klantservice e-Carnavalskleding.nl

Wilt u graag meer informatie over de producten die wij op onze website hebben staan? Geen enkel probleem. We zijn telefonische te bereiken op werkdagen van 9.30-12.30 en 13.30-16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 bereiken. Wilt u ons een email sturen dan kan dat ook zeker. U kunt ons mailen naar het volgende emailadres: [email protected]. Tegenwoordig zijn wij ook via whatsapp te bereiken! Dus zoekt u toffe babyshower ballonnen en heeft u vragen dan kunnen wij u zeker helpen.