Spieren pak en spierballen shirts

[]
Producten filteren19 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Een spieren pak is leuk voor zowel volwassenen als voor kinderen. We hebben ook meerdere spieren pakken op onze website staan. Zo hebben we pakken waarbij je alleen de spieren ziet, je kunt dus zelf een kleding stuk erover trekken en zo het perfecte spieren pak creeëren Maar ga jij verkleed als de hulk? Dan heb je een groene variant nodig. Want deze hebben wij ook. Dit groene spieren pak is super leuk en ook nog eens te gebruiken tijdens de halloween en of carnaval. 

 

Spieren pak voor iedereen

We hebben zowel spieren pakken voor de kinderen als voor de volwassenen. Ook in de thema's hiervna hebben we een ruime keuze. Zo hebben we ook grappige bodybuilder pakken. Ga je dus met een hele familie verkleed in dit thema, dan heb je hier super leuke pakken in waardoor je echt een geheel krijgt. Naast deze pakken hebben we ook nog in andere thema's deze spier pakken. Kijk daarom gerust rond met je kleine welke pakken jullie samen of alleen het leukste vinden. Voordeel van deze pakken is ook nog eens dat ze wat dikker zijn en daardoor wat warmer zijn. Hierdoor hoef je minder kleding aan en daardoor komt je kostuum beter tot je recht. 

 

Onderhoud spieren pak

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst? Gefeliciteerd met uw aankoop! Nu heeft u een prachtig feestje gehad en is uw spieren pak een beetje smerig geworden? Als het een klein vlekje is dan is het de moeite waard om deze eerst schoon te maken op de hand. Er staat in elk kostuum een was label. Hierin staat duidelijk vermeld hoe je het kostuum kunt wassen. Mocht je dit nu eruit hebben geknipt dan kun je altijd ons even contacten. We zullen dan bij onze leverancier uitzoeken hoe u de spieren pak het beste schoon krijgt.