Mien Dobbelsteen Schorten voor carnaval

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren19 ProductenPagina 1 van 1

Ben je op zoek naar een schorten voor de carnaval of de Halloween? Dan hebben we voor beide feesten een ruime keuze aan super leuke schorten. Deze zijn super eenvoudig in gebruik en kunnen hebben door hun mooie opdruk meteen een goede indruk. 

 

Mien dobbels steen en feest schorten

U kent ze vast wel de wat oudbollige feest schorten van Mien Dobbelsteen, Nederlands bekendste huishoudster. Hier vind je soortgelijke schorten met maffe en oer oudbollige opdruk. Deze schorten worden veel gebruikt met carnaval. De ondeugende schorten met ontblote mannen en vrouwen lichamen doen het vooral goed bij kookclubs en natuurlijk vrijgezellenfeesten. In de keuken van de studentenflat mag hij natuurlijk ook niet ontbreken. Normaal gesproken is een schort een keurig hulpmiddel voor inde keuken. Vroeger had je gewoon een degelijke Schort zonder poespas. nu kan dat niet meer. een schort is vaak een grappig kledingstuk met allerlei maffe of toepasselijke afbeeldingen erop.

 

Feest schorten voor carnaval met een vette glimlach

Op deze feestkleding site zul je geen normale schorten tegenkomen. Hier vind je wel schorten die geschikt zijn voor carnaval. Laten we beginnen met de boeren schorten die vooral voor boernebruiloften en retro feestjes heel geschikt zijn. Dan zijn er de bonte schorten die gewoon leuk zijn om bin voorbeeld als Clowns of als Pippi Langkous verkleed te gaan. Tot slot zijn er feest schorten die eigenlijk niet kunnen. 18+ dus. Je hebt de herenschort met het geslacht duidelijk zichtbaar aan het blote lichaam. Dames schorten zijn weinig verhullende en voorzien van een paar pronte borsten. Niet voor niets worden deze blote feest schorrten heel veel gevraagd voor vrijgezellenfeesten. De aanstaande bruid of bruidegom mag dan zijn kookkunsten tonen in zijn Adam of Eva Kostuum. Een beetje spatten met de vette jus maakt niet meer uit.

 

Lekker makkelijk verkleden 

Als je snel en zonder veel poehha verkleed wilt gaan dan zijn onze feest schorten een aanrader. Ze zijn goedkoop, je trekt ze over je gewone kleding aan en klaar is Kees. Kortom feest schorten zijn zo'n gek idee nog niet voor carnaval.