Op zoek naar een gouden petticoat?

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren5 ProductenPagina 1 van 1
Tule rok groen goud kind
-36%
Tule rok groen goud kind
Op voorraad
€20,60€13,15

Er zijn verschillende soorten gouden petticoats die je online kunt bestellen. Wij hebben ook verschillende soorten in de collectie zitten waarmee jij zeker uit de voeten kunt. Als je binnenkort een feest hebt waar het thema goud is dan heb je als dame veel aan een mooie goedkope gouden petticoat. Hieronder krijg je meer informatie over de verschillende soorten die wij aanbieden.


Wat is het verschil tussen gouden petticoats?

Er bestaat een duidelijk verschil tussen de verschillende soorten die wij aanbieden. Een gouden petticoat is gemaakt uit lagen. Hoe meer lagen des te voller deze zal zijn. Deze vlieger gaat natuurlijk niet altijd op. Het is ook afhankelijk waarvan deze lagen gemaakt zijn. In veel gevallen is het tule en soms stof of hier een combinatie in. Tule is een doorzichtige stof waardoor je er gemakkelijker doorheen kunt kijken. Als er stof gebruikt is kan dit niet. Daarom is een stoffen gouden petticoat mooier. Door het gebruik van tule als begin lagen valt de gouden petticoat wel mooier. Daarom is de combinatie van deze beide stoffen de beste koop die je kunt doen. Je hebt er zeker veel plezier van als je een goede petticoat aanschaft. Je kunt deze items namelijk veel vaker dan een keer gebruiken. Na het gebruik leg je hem in de verkleedkist en je kunt hem bij een volgend feest weer gebruiken. Voor onder de gouden petticoat hebben wij mooie gouden leggings en gouden panty's.

 

Hulp nodig bij het bestellen?

Als je hulp nodig heb bij het bestellen dan kun je ons altijd de vraag stellen. Wij hebben een team met professionals klaarzitten die jou van een persoonlijk advies willen voorzien. Zo st jij er bij het feest compleet in goud op en ben je er zeker van dat jij de items hebt gekocht die goed bij jou zullen passen. Op werkdagen kun je ons bellen op 077-8200208 of stuur ons een mail of chatbericht. Wij gaan dan direct voor jou aan de slag zodat jij verder kunt met een gouden petticoat kopen.