Goedkope feestsieraden voor elk feestkostuum

Filter
Collier $ groot goud
Sale

Collier $ groot goud

€5,12 €4,45
Zakhorloge 2 assorti
Sale

Zakhorloge 2 assorti

€8,57 €7,45

Welkom bij de grootste nep juwelier en sieradenspecialist op het internet

Prachtige sieraden die als accessoires gedragen kunnen worden bij jouw carnavalskleding of partykostuum. deze sieraden zijn uiteraard niet echt, maar zijn wel goed en echt lijkend gemaakt. Voor een paar cent ga je verkleed met de duurste sieraden en lijk je desgewenst een geweldige patser maar dan van plastic. Ringen, oorbellen, halskettingen en nog veel meer klatergoud voor carnaval dus.

Een juwelier vol met carnavals sieraden en onderscheidingen

Welkom bij de carnavals juwelier op het internet. Je zoekt prachtige nep juwelen om een avondje lekker te schitteren op het bal. Welnu dan zit je hier helemaal oke. Deze site zit boordevol met nep gouden halskettingen. Nep gouden oorbellen en noem maar op. Zilveren armbandje nodig of een Griekse godinnen sieraden. Geen probleem bij deze klatergoud juwelier. Laten we beginnen bij de carnavals armbanden.
We noemen enkel prachtige exemplaren uit de armbandencollectie; Wat te denken van een slangen armbandje van nep goud uit Egypte? Een vette klatergouden Hiphop armband, jaren 70 armbandjes voor discogangers. Keltische armbanden met grote robijnen of punkerarmbanden met grote spijkers. Je kent ze wel. Inboorlingen dragen armbanden van botjes. Ook die vind je hier. Halskettingen en chokers die bij de party armbandjes passen zijn hier ook volop. Kijk maar eens bij de halskettingen voor punkers, nekbandjes voor Charlestonjurkjes, Halskettinkjes met bloeddruppels voor Halloween of heksen colliers met spinnen. Je kunt het zo gek niet maken of je vind hier de juiste carnavalssieraden voor bij jouw party pakje. 

Halloween heksen ringen en piraten oorbellen

Niet alleen halskettingen voor party's vind je hier, maar bijvoorbeeld ook prachtige carnavals broches en carnavals onderscheidingen voor op je feestpakje. Broches met bloemen voor Hawaii kleding, maar ook broches met een knipperend hartje voor verliefden op Valentijnsdag. Voor vrijgezellenfeesten zijn er de Party-girl broches met bijpassende kroontjes en voor heksen zijn er de spinnneweb broches en spinnen speldje voor op je heksenjurkje. Kijk ook eens bij de feest oorbellen. Er zijn piraten oorbellen met grote gouden ringen, heksen oorbellen met spinnen, erotische oorbellen met kleine piemeltjes voor henparty's, peace oorbellen voor hippies en klatergouden oorbellen voor glamourjurkjes. En dan hebben we nog lang niet alle carnavalsoorbellen genoemd. Speciaal voor mensen die als paus of pater door het leven willen zijn hier de kardinaalskruisen met grote edelstenen of heel sober als paterskruis van hout. Voor marinepakken zijn er halskettingen met ankers en voor piraten halskettingen en oorbellen in de vorm van een piratensabel. Het zijn de details die het hem doen. Hier vind je alle mogelijk feest juwelen om je carnavalspakje helemaal top te maken. Dat wordt nog lastig kiezen tussen alle blingbling op deze sieraden site. 

Prachtige nep sieraden van klatergoud voor carnaval

Voor carnavals vingerringen als nep sieraad zit je dus gebeiteld hier. Piraten ringen met doodskoppen of opzichtige Sinterklaasringen met grote rode edelsteen. Bedenk het want het is er en dan ook nog eens voor heel weinig geld. Zoek je klassieke sieraden voor bij je Marie Antoinette jurkje, kijk dan ook gerust eens rond want hier vind je niet van echt te onderscheiden nep sieraden voor klassieke jurkjes uit de puikentijd. Veel plezier bij het shoppen in deze carnavals snuisterijen en sieradenwinkel vol met gouden en zilveren nep sieraden voor een prachtige blingbling party met carnaval of andere feesten waar een mooi carnavals sieraad op mag vallen.