Mooie festival glitters in vele kleuren!

[]
Producten filteren
50 ProductenPagina 1 van 3
Populair in deze categorie

Op zoek naar leuke festival glitters? Wij hebben een groot assortiment in verschillende kleuren en met meerdere mogelijkheden. Zo hebben we verschillende festival glitters in honderd verschillende kleuren. Wil je graag advies over de festival glitters neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

Mooie festival glitters

De laatste jaren is het steeds meer een trend geworden om tijdens festival glitters op je gezicht of op andere plekken te doen. Vooral de dames hebben hierin de smaak te pakken! We hebben ontzettend veel keuze in verschillende soorten festival glitters. Zo hebben we mooie plak steentjes in ons assortiment. Deze hebben we verschillende soorten mogelijkheden. Zo hebben we een setje van 100 steentjes, met verschillende kleuren. Zo hebben we een set met regenboog steentjes maar ook een variant met zachte kleuren. Wilt u alleen maar zilveren steentjes ontvangen dan kunnen we u ook hierbij helpen. Ga je naar een festival met een thema? Dan hebben we ook leuke make-up setjes van regenboog en zeemeermin of prinses. Mocht je graag zelf festival glitters in verschillende kleuren willen aanbrengen op je gezicht ook hiervan hebben wij voldoende items op onze website staan. In het volgende kopje zullen we deze uitleggen.

 

Zelf festival glitters toepassen

Wilt u graag festival glitters zelf toepassen dan kan dat zeker. We hebben verschillende kleine potjes, met ontzettend veel keuze uit kleur die jezelf kunt toepassen. Bij sommige potjes zitten de glitters al in een soort gel. Hierdoor kun je ze in een keer opsmeren zonder enig probleem. Er zijn ook potjes waarbij geen gel zit. Deze moet u dan even los erbij kopen. Dit smeer je dan met een penseel op je huid waar je de festival glitters eventueel wilt hebben. Nadat je dit erop hebt gesmeerd pak je de festival glitters erbij. Ook hierin ga je weer met een penseel erin en smeer je het uit over de plek waar de glitters graag wilt hebben. Het ligt er natuurlijk net aan hoe dik je de festival glitters erop wilt hebben. Dan is het misschien handiger om een dikkere kwast te gebruiken. Met deze mogelijkheid in festival glitters kun je zelf prachtige creaties maken. Hierdoor zul jij met je vriendinnen zeker de blits maken. Wil je een grote order bestellen, vraag dan eens na over onze aantrekkelijke groepskorting. U krijgt al gratis verzending vanaf €75,-. 

 

Kleuren mogelijkheid in festival glitters

Zoals hierboven al genoemd hebben we een enorme keuze uit verschillende kleuren in festival glitters. We gaan deze zo even op een rijtje zetten. Bij de potjes zie je verschillende soorten gram staan. Dit is de hoeveel inhoudt van het potje. Er zit ook verschil tussen de dikte van de festival glitters. Zo zijn er grove festival glitters maar ook fijne festival glitters. Deze informatie vindt je vaak al bij de productomschrijving. Mocht je toch twijfelen neem dan even contact met ons op. Nu gaan we het over de kleuren hebben. Je kunt dus eindeloos met de festival glitters combineren. De standaard kleuren zoals goud en zilver hebben we in verschillende soorten potjes festival glitters. We gaan het hier alleen over de speciale kleuren hebben. Zo hebben we de kleur chunky glitters eenhoorn, deze mooie licht roze kleur heeft ook mooie lichte festival glitters er tussen zitten en heeft een heel mooi effect. De zeemeermin glitters, deze mooie groene, blauw en roze glitters geven een prachtig effect als jij een onderwater thema feestje bezoekt. Wat hier ook leuk op aansluit zijn de goudvis festival glitters. Hierbij krijg je zoals verwacht een potje met verschillende kleuren oranje die flink glitteren. Bij de kleur blauw hebben we vele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit azuur blauw, ijs blauw, turquoise blauw en nog vele andere. De meeste van deze festival glitters zijn dus te verkrijgen in grove en fijne potjes. Naast deze kleuren hebben we een enorm veel andere mogelijkheden. Mocht u het aanbrengen teveel tijd in beslag nemen. Dan kunt u handige puffers gebruiken. Deze kunt u verkrijgen in 5 ml. Het enige verschil in festival glitters is dan wel dat deze heel licht op de huid zitten. Dus qua dikte van de glitters is er wel degelijk een groot verschil. Het is dus maar net hoe graag je wilt opvallen met je festival glitters. Op YouTube kun je ook mooie tutorial video's vinden. Hier vindt je de beste technieken om de glitters toe te passen en vindt je mooie voorbeelden. Komt u er niet ui en wilt u graag advies neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Bijkomende producten

Deze festival glitters vind u onder het kopje schmink. Deze top categorie vindt u alle producten die met dit artikel te maken hebben. Hierbij kun je dus goed combineren met verschillende soorten producten om zo tot een super mooi eind resultaat te komen. 

 

Levering en Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u bij ons een bestelling geplaatst? Gefeliciteerd met uw aankoop! Heeft u voor 17.00 besteld dan heeft u meestal de producten de dag erna in huis. Het kan natuurlijk voorkomen dat er problemen zijn bij de vervoerder waardoor er een langere levertijd kan ontstaan. U ziet altijd bij ons op de site wanneer de verwachte leverdatum zal plaatsvinden. We zijn op verschillende manieren te bereiken voor vragen. Zo kunt u ons mailen naar [email protected]. Maar ook via de chat kunt u ons vragen stellen. Dit gaat makkelijk door middel van de button die u rechtsonder bij ons op de website ziet staan. U kunt ook met ons whatsappen als dit makkelijker voor u uitkomt. Maar zoals u weet is een beller sneller. We zijn telefonische bereikbaar op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij telefonische bereikbaar tot 12.30. Mocht u ons buiten kantoor uren contacten dan zullen wij zo snel mogelijk met uw contact opnemen als dit mogelijk is. Heeft u een product gekocht en bent u niet tevreden? Dan heeft u 14 dagen de tijd om dit retour te sturen naar ons. Er zijn natuurlijk producten die we uit hygiënische oogpunt niet kunnen accepteren. Dus voor vragen over festival glitters helpen wij u graag verder.