Grappige opa pruiken voor verkleedfeesten

[]
Producten filteren
16 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Opzoek naar leuke opa pruiken om jou eigen opa voor de gek te houden? Of heb je een leuk feest en ga verkleed als oude man? We hebben verschillende soorten opa pruiken voor jong en oud. Zo verkopen we ook opa pruiken voor kinderen. 

Pruiken voor grijze oudjes en opa's

Grijze pruiken voor feestvierders die als oudje door het leven willen. Typische grijze pruiken met knotje en opa pruiken met een gedeeltelijk kale kop. De Benidorm Bastards komen hier aan hun trekken. 

Abraham-feestje 

Het is zover je beste vriend wordt 50-jaar. En jullie zijn uitgenodigd voor een groot feest. Je wilt de jarige wel voor de gek houden aangezien hij al wat grijze haren heeft. We hebben verschillende leuke opa pruiken te koop. We zullen er enkele uitlichten, zo hebben we een pruik met grijs haar met een snor en een bijgevoegde sik. Je hebt hier meteen het hele pakket. Een andere leuke pruik is een afro pruik met grijs en zwart haar er tussen. Deze kan ook gebruik worden als je als professor verkleed gaat. Ben je opzoek naar pruiken die al wat kalend zijn dan hebben wij daar ook wat varianten in. We hebben er een waarbij ook grijze wenkbrauwen zijn toegevoegd. De andere pruik is iets donkerder van kleur haar en heeft wat langere lokken om de kalende schedel te bedekken. 

Opa pruiken voor andere feesten

Natuurlijk kun j ede pruiken ook voor andere doeleinde gebruiken. Ga jij bijvoorbeeld met de carnaval verkleed als opa of oma? Of ga jij naar het Oktoberfest en ben je opzoek naar een leuke pruik met accessoires? Dan hebben wij genoeg mogelijkheden voor jou. We hebben ook leuke opa pakken. Zo hebben we de altijd grappige naaktpakken. Maar we verkopen natuurlijk ook nep-sigaretten en nep-sigaren in verschillende varianten. Wil je een masker met alles erop en eraan als opa, ook hierin hebben we keuze genoeg. Voor de vrouwen hebben we natuurlijk ook oma pruiken

Service e-Carnavalskleding.nl

Heb je vragen over bepaalde producten? Dan kun je ons natuurlijk even bellen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.30-12.30 en 13.30-16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 te bereiken. Bent u verhinderd om ons te bellen dan kunt ons natuurlijk altijd een mailtje sturen naar [email protected]. Tegenwoordig zijn wij ook via whatsapp bereikbaar voor uw vragen. Dus bent u opzoek naar leuke opa pruiken en heeft u vragen stel ze gerust!