Op zoek naar een mooie Chinese paraplu?

[]
Producten filteren
2 ProductenPagina 1 van 1
Chinese paraplu 90cm
Chinese paraplu 90cm
Niet op voorraad
€6,65
Populair in deze categorie

Ga jij als Chinese dame dan mag een mooie Chinese paraplu natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten Chinese paraplu's samengesteld. Tussen deze verschillende soorten zit natuurlijk een verschil. Er zijn goedkope Chinese paraplu's en wat duurdere. Het verschil ertussen leggen wij je hieronder uit.


Verschil tussen de Chinese paraplu's

Er zit natuurlijk een verschil tussen de producten die wij aanbieden. Veel van deze Chinese paraplu's die je bij ons kunt kopen zijn gemaakt van papier met een mooie opdruk erop. De opdruk die verschilt per Chinese paraplu natuurlijk. Ook de kleur van de paraplu verschilt. Het grootste verschil zit hem in de afmetingen. De lengte van de steel is meestal het zelfde maar de diameter van het scherm verschilt nogal. Bij de Chinese paraplu's staat vermeld wat de afmetingen zijn. Zo weet je zeker dat je het juiste formaat koopt voor bij je Chinese kleding. Voor bij de kleding kun je ook een mooie Chinese pruik aanschaffen. Zo maak je de outfit helemaal compleet.


Waarom draagt een Chinese dame een paraplu?

Wij krijgen geregeld de vraag waarom een Chinese dame een paraplu draagt. Je zult het bijna niet geloven als je dit leest maar het is echt zo. Een Chinese paraplu wordt gebruikt tegen de zon. Zo worden de mensen niet bruin. Deze mensen willen graag op een Westersland lijken en daar ben je niet bruin. Althans niet enorm bruin. De rijkere Chinezen willen zo licht mogelijk blijven, dit geeft hun een soort status. Daarom is het voor een Chinese dame noodzaak om meerdere Chinese paraplu's in de kast te hebben. Tussen de verschillende paraplu's die wij aanbieden zitten ook andere mooie soorten. Zo kun je er ook voor kiezen om een kanten paraplu te kopen. Deze is niet zo geschikt tegen de zon. Hiervoor moet je natuurlijk een mooie Chinese paraplu kopen.