Dracula cape met eng masker

[]
Producten filteren18 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Leuke cape met masker voor verschillende feesten! We hebben een populair gezichtsloos masker met oplichtende ogen. Deze hebben we in meerdere kleuren. We hebben ze ook voor kinderen dus voor jong en oud keuze genoeg. Zo hebben ook een heel mooi cape met masker waarbij het thema Dag der Doden is. Dit mooie masker heeft een kanten sluier aan de achterzijde. Het masker zelf bestaat uit een wit masker met daarboven op roze bloemen gemonteerd. Maar ook het bekende scream masker hebben we in meerdere varianten waaronder ook een met een cape er aan vast. 

Enge maskers met Dracula cape, dat wordt griezelen

Enge maskers met aangehechte cape voor een snelle verkleding tot Dracula of vampier. Deze Griezel maskersets zijn niet duur maar wel heel practisch voor mensen die geen zin hebben om veel geld uit te geven voor hun Halloweenparty. De Halloween wordt een steeds groter feest in Nederland, jaarlijks gaan er steeds meer kinderen de straat op om in hun buurt snoep op te halen. Deze periode is over komen waaien vanuit de USA. Dus voor deze periode hebben wij genoeg keuze in cape met masker artikelen. 

Productinformatie

Heeft u een cape met masker gekocht? Gefeliciteerd met u aankoop op onze website. Nu wilt u natuurlijk, dat deze cape met masker zo lang mogelijk in een perfecte staat blijven. Kijk goed op de boordkaart hoe u het masker het beste kunt onderhouden. Het licht er natuurlijk aan van welk materiaal deze is gemaakt. Mocht u deze niet meer hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u dan zo goed mogelijk proberen te helpen met een passend antwoord op uw vraag. Dus zoekt u leuke cape met masker of andere maskers dan hebben wij een groot assortiment voor u.