Mooie grijze handschoenen voor bij een slipjas

[]
Producten filteren
4 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Als je op zoek bent naar een setje mooie grijze handschoenen voor bij je pak dan heb je ze bij deze gevonden. Wij hebben een leuke collectie met verschillende grijze handschoenen. Zo kun jij kiezen welke soort er het beste bij jou past. Kijk gerust even rond en bij vragen horen wij het graag. Wij gaan u dan direct helpen zodat jij snel verder kunt met het kopen van grijze handschoenen.


Grijze handschoenen voor volwassenen

Wij hebben verschillende soorten in de collectie. De meest traditionele grijze handschoenen zijn gemaakt van een stofje en voelen dun aan waardoor deze als gegoten zitten. De andere soort zijn meer grijze wolven handschoenen voor bij een wolven pak. Of als je een sprookje na wilt spelen met roodkapje en de boze wolf. Dan zijn deze handen uitermate geschikt. Mocht je voor kinderen deze grijze handschoenen willen gebruiken dan kunnen ze iets te groot uitvallen. Als je specifieke kindermaten wilt hebben dan kun je ons het beste even bellen. Wij gaan dan op zoek voor jou om deze grijze handschoenen voor kinderen te vinden.


Bij welke pakken gebruik ik grijze handschoenen?

Er zijn verschillende pakken waarbij jij grijze handschoenen kunt gebruiken. Vaak worden deze grijze handschoenen gebruikt bij een tovenaar kostuum. Hiervoor kun je natuurlijk ook een setje met witte handschoenen kopen. Verder is het tijdens carnaval handig als je veel buiten staat dat je hierbij een setje met grijze handschoenen bij je hebt. Zo kun je af en toe je handen warmen met deze handschoenen. Zorg er wel voor dat ze niet nat worden want dan haal je er geen warmte meer vanaf. Als ze een beetje nat of vies zijn geworden dan kun je ze altijd even wassen. Al onze kleding en accessoires hebben een waslabel in het item staan. Zo kun je zien wat je wel en niet mag doen met de grijze handschoenen.