Op zoek naar zilver haarspray?

[]
Producten filteren
8 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ben je niet zo van de pruiken maar wil je toch een zilveren coupe, dan is de zilver haarspray de perfecte oplossing! En het mooie is dat we deze ook nog in verschillende varianten hebben! Je zult wel denken maar als ik een normale zilver haarspray wil hebben zit ik dan wel goed hier? Ja hoor, ook deze is bij ons te verkrijgen. De speciale varianten gaan we in het volgende kopje iets verder op in. Haarspray kun je vaker gebruiken dan je denkt. En vooral de zilver variant want naast de Carnaval is de Halloween ook steeds populairder aan het worden in Nederland. Hier gaan de kids verkleed bij de buren langs om snoep op te halen. Ze gaan meestal heel eng verkleed en hier komt de zilver haarspray ook goed van pas. Enige nadeel is als ze hun emmertje vol met snoep hebben dat ze zich eerst thuis moeten douchen om de haarspray eruit te wassen want als je er mee gaat slapen zit je hele kussen onder het zilver!

 

Speciale zilver haarspray

Nu gaan we het hebben over enkele speciale zilver haarspray. Zo verkopen wij ook zilver haarspray die ook geschikt is voor het lichaam. Je kunt dus nog gekker los gaan met de spray. Naast deze variant hebben we ook haarspray waarbij zilver gecombineerd wordt met een andere kleur. Bijvoorbeeld paars met zilver of blauw met zilver. Hierdoor krijg je een super cool effect! Het moet natuurlijk wel bij het outfit passen.

 

Waarom zilver haarspray?

Waarom zou je zilver haarspray kopen als je ook een zilveren pruik kunt kopen? Deze afweging ligt natuurlijk aan een paar punten. Als je eenmalig verkleed gaat en je hebt zelf een bos haar dan is de zilveren haarspray een perfecte oplossing. Maar als je vaker verkleed wilt gaan en je hebt vaker een zilver coupe nodig dan is een pruik misschien wel handiger. Naast de pruiken in zilver verkopen we dus ook mooie zilver haarspray.