Speciale effecten en wonden

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter

Schrik niet van deze open wonden, uitpuilende ogen en meer

Speciale grimeer spullen voor mensen die echt willen griezelen. Heel veel typen open wonden en dichtgenaaide sneeën en uitpuilende ogen voor het echte horror effect tref je hier aan. Deze grimeerspullen kun je met de bijgeleverde lijm bevestigen en met warm water weer verwijderen.

Prachtige grimeer in alle mogelijke kleuren

Grimeren en schminken hoort bij feest en carnaval als een koekje bij de koffie. Mooi geschminkte mensen maken de sfeer en stemming met carnaval en andere feesten waar het er uitbundig aan toe mag gaan. Er is normale aqua grimeer in potjes die je gemakkelijk aan kunt brengen met een kwastje of penseel. Ook een sponsje is een prima middel om de kleur grimeer aan te brengen. Naast de gewone schmink zijn er ook splitcakes. Deze splitcake bestaat uit een soort stiften met drie harmoniserende kleuren die mooi door elkaar kunnen lopen. Naast de schmink zijn er ook veel grimeerspullen om op je huid aan te brengen. De schminkdozen met 8 tot 24 en meer verschillende kleuren zijn prachtig voor mensen die regelmatig een gezicht schminken. Schmink in pastelkleuren neonkleuren zijn apart. De speciale UV schmink is super voor blacklight feestjes waar je huid mooi  op mag lichten. Dat kan van alles zijn. Een heksenneus met wrat is daar een voorbeeld van. Maar ook een vampierenbeet in de nek kun je makkelijk grimeren met deze opmaak spullen voor carnaval en Halloween. 

Grimeerspullen voor Halloween en carnaval

Speciaal voor Halloween is er de Halloween grimeer. Dit zijn heel veel verschillenden zaken die je op je huid aan kunt brengen voor een bijzonder eng effect. Kijk maar eens bij het grote assortiment  nep wonden die je met huidlijm op je huid aan kunt brengen. We noemen een aantal enge nep wonden. Schaafwonden waardoor het lijkt of je vreselijk gevallen bent. Snijwonden waarbij je moet denken aan diepe vleeswonden. Erger nog de doorgesneden polsen die er net echt uitzien. Een flinke schotwond in je arm kan er ook nog wel bij. Soms gaat het vreselijk mis en val je met je hoofd in een spijker. Deze grote hoofdwond met de spijker er nog in kun je met gemak op je huid maken. Sluitspelden door je lip hoef je niet voor de echt aan te brengen. Hier zijn nep sluitspelden die net echt lijken. Enge brandmerken op je voorhoofd zoals een pentagramteken of anarchie symbool lijkt levens echt en is gelukkig nep. Vette nep littekens vind je hier ook volop. Met ander woorden wil je met Halloween als een verminkte mens door het leven gaan dan vind je hier echt alle mogelijk wonden en grimeer spullen om jezelf te veranderen in een vreselijke Zombie

Een mooi geschminkte snoet is een must met carnaval

Een mooi gegrimeerd gezicht doet het altijd goed met carnaval. Goed schminken is niet eenvoudig en vraagt een goed voorbeeld en een vaste hand om de grimeer goed aan te brengen. Op Youtube staan mooie voorbeelden voor allerlei grimeer ontwerpen. Het is handig om hier een prachtig schminksjabloon zoals dat past bij jouw verkleedkleding uit te kiezen. Daarna aan de slag met schminkpenselen, schminksponsjes en beetje water. De schmink laat zich na het feest weer prima verwijderen met een beetje de-make-up of water. Veel plezier en succes bij het versieren van je gezicht voor carnaval of party's. Grimeer spullen koop je bij e-Carnavalskleding.