Ben je op zoek naar bretels muzieknoten?

[]
Producten filteren
1 ProductenPagina 1 van 1
Piano bretels
Piano bretels
Op voorraad
€7,50
Populair in deze categorie

Wil je bretels muzieknoten kopen? Dan hebben we enkele leuke items in ons assortiment waardoor jij muzikaal door het leven zal lopen. Zo hebben we er een met een piano motief. Deze bretels zoals het al wordt vermeld heeft een toetsenbord als motief. De clips waarmee het wordt vast gemaakt aan de broek zijn in een zilvere kleur. Hij is makkelijk in gebruik en ziet er flittsend uit. De andere muzieknoten bretel is er eentje waarbij je duidelijk een notenbalk ziet. Ook deze afwerking qua clips heeft ook een zilveren kleur. Wist u dat als u met een grote groep besteld wij aantrekkelijk groepskorting kunnen aanbieden? Vraag het na aan onze klantenservice.

Andere bretels dan muzieknoten

Heeft u een uitvoering waarbij u meerdere bretels nodig heeft voor jong en oud? Geen enkel probleem wij hebben een groot assortiment hierin. Zo kunnen we elke kleur leveren die u zoekt en kunnen we ook voor de kinderen leuke bretels aanbieden. Als u gecombineerde bretels zoekt dan is dit ook geen probleem. Zoekt u bij de desbetreffende bretels nog andere leuke feestartikelen? Kijk eens bij ons op de website!

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Wilt u met ons in contact komen omdat u vragen heeft over de artikelen? Dan kan dat zeker! U kunt ons telefonische bereiken op het volgende nummer: +31(0) 77 8200 208. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 aanwezig voor u. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bellen dan is dat geen probleem. U kunt ons altijd een mailtje sturen naar het volgende email adres: [email protected]. Bent u op de site aan het kijken bij ons dan kunt u tegenwoordig ook met ons chatten met een van onze mederwerkers op de klantenservice. Dus zoekt u bretels muzieknoten dan bent u aan het juiste adres.