Feestelijke bretels voor carnaval

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Bretel edelweiss print
Sale

Bretel edelweiss print

€5,60 €4,80
Muziek-bretels
Sale

Muziek-bretels

€10,29 €8,95
Hartjes Bretels
Sale

Hartjes Bretels

€11,44 €9,95

Feestelijke bretels om je broek op te houden of voor de sier

Bretels als feestelijke kleding accessoires zijn leuk en mooi op je carnavalspak of partybroek. Er zijn veel soorten bretels voor verschillende gelegenheden. Bretels zijn verkrijgbaar in heel veel frisse en felle kleuren. Je bedenkt het niet hoeveel verschillende feest bretels er te kijgen zijn. Wie nu nog met zijn  broek op de knieën loopt kan niet zeggen dat hij geen party bretels kon vinden.

Party bretels en grappige broekophouders

Niemand staat graag met de broek op zijn enkels. Dat hoeft ook niet want hier vind je ongeloofelijk veel bretels en broekophouders voor ik weet niet welke party outfit. Deze party bretels kun je zondermeer combineren met al onze feestkleeding. De kleurige clowns bretels met en zonder noppen passen perfect bij de clownspakken. De edelweiss bretels met edelweiss bloemetjes zijn super geschikt voor bij de oktoberfeest kleding. Draag je een piratenpak dan moeten daar de speciale piraten bretels met doodskoppen erop bij. Ga je op de Valentijnsdag toer, kies dan voor de kekke bretels met rode hartjes. Er zijn speciaale politie bretels met zwart met witte ruitjes. Oranje bretels voor de voetbal supporter en St. Patricksday bretels voor de Ierse feestvierders onder ons. Voor heel veel landen zijn er bretels in de kleuren van de vlag. Zo zijn er voor Nederland de rood-wit-blauwe bretels. Maar er zijn ook Duitse bretels, Franse bretels , Engelse Union Jack bretels, Spaanse bretels, Braziliaanse bretels en zeker ook de Amerikaanse bretels met de stars an stripes. Ga zo maaar door.

Feest bretels in heel veel kleuren en grappige fun bretels

Party bretels zijn er in heel veel effen kleuren. Kies de bretel kleur die bij jouw outfit past. Hij zit er vast wel bij. Dez zwarte bretels doen het goed op een rode blouse. Net zo goed als andersom een rode bretel op een zwart overhemd. Wil je uitdagende bretels kies dan voor de hotlips bretels. Dit zijn feestbretels met kusmondjes. Wil je bretels met de Friese vlag erop of typische Brabantse ruitjes bretels of Limburgse Rood-groen-gele bretels, wat let je. Voor heksen zijn er zelfs heksenbretels of Halloween bretels met spinnen en spinnenwebben. Hippie bretels met een peaceteken zijn er speciaal voor bij de hippie pakken. Heel leuk zijn ook de gestreepte bretels. Deze gestreepte broekophouders zijn er in allerlei kleurencombinaties. Zoek je een aparte bretel met een leren kruisstukje dan zijn die er ook. Speciaal voor de Maffiosi zijn er zelfs Maffia bretels met knopen voor party's te verkrijgen hier.

Van deze party bretels zakt je de broek zeker niet van af.

We spreken dus af dat we de broek niet laten zakken en kiezen daarvoor een geschikte partybretel. Let wel op want het ziet er niet uit om met een clowns bretel naar het oktoberfeest te komen. Daar zijn de typische Beierse bretels met Beiers ruitje veel beter geschikt voor. Piratenbretels met doodskopjes en botjes zijn niet zo geschikt voor Disco-blousen. Daar kun je beter een pastel kleurige bretel voor pakken of nog leuker de bretels met muzieknoten. Kortom alle feest bretels zijn er. Het is aan jou de keuze om de meest geschikte broekophouder bij jouw party-outfit te vinden.