Ben je op zoek naar een bruine bandana?

[]
Producten filteren
2 ProductenPagina 1 van 1
Bandana bruin 55X55
Bandana bruin 55X55
Op voorraad
€2,95
Populair in deze categorie

Leuke bruine bandana nodig? We hebben een leuke piraten bandana in het bruin. Hierbij staat op de zijkant van de bruine bandana een zilver doodskop, voor de rest zit er nog een soort visnet  band bij zo dat u een nog een stoerdere look krijgt. Natuurlijk hebben we de de standaard bruine bandana ook in ons assortiment. Deze kun je voor meerdere kostuums gebruiken denk bijvoorbeeld als je verkleed gaat als cowboy. Als je een mooi kostuum hebt met een bruine hoed en eventueel mooie jas dan past deze bruine bandana er zeker bij! Deze bandana heeft een afmeting van 55 x 55 cm. Het heeft een mooie afwerking aan de binnenkant met witte en zwarte versieringen erin. Voor de kinderen hebben we ook een bruine bandana. We verkopen deze in een leuke set. Hierbij ontvang je niet aleen de bandana maar ook een stoer vest en een mooie hoed de bekende sherif ster zit er ook bij. Deze verkleedset voor kinderen is super leuk voor de carnaval. Maar heeft jou zoon of dochter een kinderfeestje waarbij ze zich moeten verkleden of waar misschien het thema cowboy of indiaan is? Dan kunt u deze ook zeker gebruiken.

Bandanas

Natuurlijk hebben we in ons assortiment niet alleen de bruine bandanas. Zo hebben we de bekende rode bandanas, deze zijn ook voor meerdere feesten te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de boerenbruiloft met de carnaval, of als piraat of cowboy. En zo hebben we ook nog een mooie witte en zwarte bandana. Het fijne is dat je deze altijd kunt gebruiken. Bijna bij elk outfit dat jij aantrekt kun je de bandana dan wel om je nek doen of om je arm. De bandanas zijn dus multifunctioneel. 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over de de bandanas of andere feestartikelen dan kunt u ons makkelijk bereiken via de telefoon, mail en chat. Gaat u met een grote groep bestellen? Vraag dan eens na naar onze aantrekkelijke groepskorting! Dus voor een bruine bandana bent u aan het juiste adres.