Grappige bierhoeden voor vrijgezellenfeesten

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren6 ProductenPagina 1 van 1

Een bierhoed is natuurlijk geen normale hoed. Met deze bierhoed op je hoofd ben je in een keer veranderd in een lopende bierpul of een lopend bierglas. Hebben jullie in de vriendengroep ook een maat zitten die altijd tot het gaatje gaat. Specaal voor deze personen hebben wij een bierhoed die je kunt kopen. Iedereen ziet wie de zuiplap van de groep is als hij rondloopt in de kroeg met een bierhoed op z'n hoofd.


Wat is een bierhoed?

Tussen de feesthoedjes vind je bij ons ook een bierhoed. Dit is een hoed die gemaakt is in de vorm van een bierpul of een bierglas. Het is natuurlijk dan wel een gevuld glas of een gevulde pul. Vaak lijkt het net alsof het schuim over de rand loopt. Zie jij je al rondlopen met een vat bier opo je hoofd. Dan is een bierhoed echt iets voor jou. Nu moet je alleen nog even de keuze maken welke soort je graag wilt hebben.


Wat kan ik er nog bij bestellen?

In onze winkel zijn er veel items te krijgen die met bier te maken hebben. Mocht een bierhoed niet voldoende zijn dan kun je altijd voor een bierpak gaan. Dan loop je rond in een complete pul of ben je de bierfles zelf. Vooral voor vrijgezellenfeesten worden deze pakken veelk verkocht. Mocht je toch liever iets minder groot uitpakken dan kun je ook een setje bier bretels bestellen. Deze hebben een opdruk van een bierpul. Hierbij kun dan je eigen kleren dragen. Zo voldoe je toch aan het thema maar dan wel een beetje minder uitbundig. Mocht je een vrijgezellenfeest moeten organiseren en een van je beste vrienden moeten rond gaan lopen een een pak. Dan wil je het natuurlijk zo bont mogelijk maken. Alles erop en eraan en niet minder. Begin dan bij het pak en zoek daarna een mooie bierhoed erbij.