Leuke opblaas bananen voor tropische feesten

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Opblaasbare banaan
Opblaasbare banaan
Op voorraad
€6,65

Opblaas banaan nodig omdat jij een thema feestje organiseert? Dan kunnen wij jou zeker helpen. We hebben een super leuke opblaasbare banaan al vanaf €5,95. Met deze opblaas banaan heb jij zeker een mooi fruitstuk als decoratie thuis of op een feestje. Natuurlijk kun je de opblaas banaan ook voor andere doeleinde gebruiken. Misschien heeft jou beste vriend wel iets met bananen en vindt je het leuk om hem flink voor de gek te houden? Of wat dacht je van een vrijgezellenfeestje? Hierbij is het altijd leuk om de toekomstige bruid of bruidegom nog een keer lekker voor de gek te houden. 

 

Productinformatie Opblaas banaan

Deze banaan is een van de vele opblaasbare artikelen op onze website. De afmetingen van deze opblaas banaan zijn in de lengte zo'n 100 cm! Moet u nu meerdere opblaas bananen opblazen of andere opblaasbare producten? Dan is het natuurlijk handig om ook een ballonnenpomp erbij te bestellen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je buiten adem bent op je eigen feestje. 

 

Banenenpak en andere lekkere Fruit artikelen

Ben jij zo bananen gek dat je zelfs op zoek bent naar een kostuum? Dan kunnen wij jou zeker helpen. We hebben verschillende soorten banenenpakken in ons assortiment zitten. Zo zit er verschil in bepaalde bedrukking op de banaan zelf. Kijk dus gerust rond op onze website. In onze categorie Eten, fruit en groente vindt u nog veel meer! Heeft u vragen over bepaalde artikelen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. U kunt ons op werkdagen bereiken van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zijn wij telefonische te bereiken tot 12.30. U kunt ons natuurlijk ook gewoon een mailtje sturen naar [email protected] Tegenwoordig kunt u ons ook een whatsapp bericht sturen! Dus voor vragen over onze feestartikelen of een opblaas banaan staan wij voor u klaar.