Dans en discokleding voor een geslaagde party

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Peace Hippie pakje
Sale

Peace Hippie pakje

€36,47 €33,15
Blauwe disco heren blouse
Sale

Blauwe disco heren blouse

€15,00 €12,50
Witte blouse met ruches
Bekijk video
Neon roze legging
Sale

Neon roze legging

€9,95 €8,30
Zilveren discojurkjes
Sale

Zilveren discojurkjes

€29,00 €24,95

Prachtige disco kleding waarmee je vroeger naar de schooldisco ging

Nostalgische disco kleding die iedereen van vroeger nog wel kent hangt hier in het virtuele rek. Discojurkjes met felle kleuren en iets te bonte blouses uit de jaren 70. Wie heeft niet meegeswingd op de klanken van Abba en de Beegees.

Het thema Disco wordt sinds jaar en dag gebruikt voor iedere soorten feesten. Dit komt voornamelijk doordat het een zeer breed thema. Alle kleuren van de regenboog worden verwerkt in de disco kleding. Hierdoor ontstaat er alleen al door de kleding een gemoedelijke sfeer. De laatste jaren heeft het thema disco er ook een varaint in feesten bij gekregen. Dit zijn de Disco rolschaats feesten waarbij de kleurrijke discokleding gebruikt wordt terwijl men door de zaal aan het rolschaatsen is. Een andere nieuwe variant is de silent disco feesten. Op deze feesten is in de algemene ruimte geen muziek te horen. Iedereen krijgt bij binnenkomst een koptelefoon op. Hiermee luistert ieder voor zich de gewenste muziek. Er zijn namelijk verschillende muzieksoorten waartussen je kunt wisselen. Kortom voor ieder wat wils.

Disco kleding tegen spotprijzen

In onze collectie zitten veel soorten pakken die voldoen aan het thema disco. Voor jong en voor oud zijn er mooie combinaties te maken. Voor iemand met een beperkt budget is het al mogelijk om voor een prikkie klaar te zijn. Het is namelijk niet altijd nodig om een volledig kostuum te kopen. Bestel enkele kleurrijke accessoires en je tovert jezelf binnen een mum van tijd aan tot een echte disco freak. Mocht je toch volledig verkleed willen gaan naar de Disco dan kun je natuurlijk ook slagen voor leuke Disco kleding. Onze collectie disco kleding is er ook voor de mensen met een maatje meer. Neem snel eens een kijkje tussen de disco kleding en maak uw keuze.