Op zoek naar een te gekke opblaas gitaar?

[]
Producten filteren
16 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Voor bij een pak heb je soms een opblaas gitaar nodig. Ben jij niet zo'n goede muzikant en wil je toch doen alsof. Dan is een opblaasbare gitaar echt iets voor jou. Hiermee kun je figuurlijk de sterren uit de hemel spelen. Je maakt tenslotte geen echt geluid dus als je de volumeknop iets hoger zet lijkt het alsof het origineel precies wordt nagespeeld. Nu nog leren om een beetje te playbacken en je kunt zo op zaterdag in de stad of het dorp een optreden geven met een centenbak voor je. Wie weet wordt je ook nog rijk ook.


Soorten opblaas gitaren

Net als in een echte gitaren winkel zijn er bij de opblaas gitaren ook verschillende soorten. Wij hebben de traditionele gitaar in opblaas versie. Vaak is deze in mooie felle kleuren gemaakt waardoor je extra zult opvallen. Ben je op zoek naar net iets meer beats dan zijn ben je vast op zoek naar een elektrische gitaar. Ook deze opblaasbare elektrische gitaar hebben wij te koop voor een leuke prijs. Dus of je nu een sing a song writer wordt of je gaat verkleed in een rockster pak. Voor alle soorten hebben wij een goedkope opblaas gitaar. Naast de opblaas gitaar zijn er nog genoeg andere muziekinstrumenten die je kunt kopen voor carnaval. Wat denk je van een opblaas banjo of een opblaas saxofoon? Voor de leadzanger uit de groep koop je er dan een nep microfoon bij en jullie kunnnen dan als band zo gaan optreden. Zie jij jullie al staan om een mooi luchtconcert te geven. Mocht je nog advies willen dan kun je ons altijd even vragen.


Levertijd en garantie

Voordat je een bestelling wilt plaatsen van een mooie opblaas gitaar kopen is het handig om te weten wat wij je kunnen bieden. Bijna alle feestartikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Mocht een product een iets langere levertijd hebben dan staat dit bij het product vermeld. Voor 17.00u besteld is dan morgen al in huis. Dan kun jij alvast met je band gaan repeteren. Verder willen wij je er wel op attenderen dat opblaasbare artikelen niet retour genomen kunnen worden indien deze zijn geopend en opgeblazen. Dus kijk voor het openen van de bestelling even goed of de bestelling naar wens is. Zo niet dan kun je altijd je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor een retour en dan krijg je het geld terug van je opblaas gitaar en eventueel de andere goederen die je besteld had.