Te gekke Elvis jumpsuits voor jong en oud!

[]
Producten filteren
4 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Als je binnenkort een Elvis feest hebt, dan is een Elvis jumpsuit een item dat je moet kopen. Wij bieden je veel verschillende soorten aan waarmee jij naar het feest toe kunt gaan. Welke soorten wij hebben kun je hieronder verder lezen. Daarbij geven wij je ook graag tips over hoe jij je elvis jumpsuit kunt aankleden zodat iedereen direct gek op jou als Elvis.


Welke soorten Elvis jumpsuits zijn er?

Op de feestmarkt kun je verschillende soorten jumpsuits kopen. Ook voor Elvis hebben wij mooie Elvis jumpsuits in de collectie zitten. Inmiddels is Elvis al een heel aantal jaren niet meer bij ons, maar dat neemt niet weg dat wij hem nog altijd graag horen. Er zijn dan ook erg veel mensen die graag Elvis na willen doen. Hiervoor jij de Elvis jumpsuits onder andere gemaakt. Een Elvis jumpsuit is een pak dat uit een deel bestaat als een soort overall. Doe de rits dicht en je bent al helemaal in de rock en roll sferen. Veel van deze jumpsuits zijn gemaakt in de kleur wit met rode accenten maar ook andere glitter kleuren doen het goed. 


Elvis jumpsuit voor kinderen

De kinderen van nu hebben Elvis nooit in het echt meegemaakt. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je als kind gek kunt zijn op zijn muziek en optredens. Om ook de kinderen de mogelijkheid te bieden om als Elvis verkleed te gaan hebben wij Elvis jumpsuits voor kinderen. Deze zijn hetzelfde als de volwassen versies alleen dan een aantal maten kleiner. Ook voor een compleet elvis pak kun je hier slagen, ook voor kinderen. 


Wat hoort er bij een elvis jumpsuit?

Als je besloten hebt om een mooie elvis jumpsuit te kopen dan ben je er natuurlijk nog niet helemaal. Wijn verkopen namelijk ook mooie accessoires waarmee jij nog meer op je idool kunt gaan lijken. Zo hebben wij mooie elvis pruiken te koop waarmee je in een handomdraai een zwarte vetkuif krijgt. Mocht je zelf langere zwarte haren hebben en je haar zelf willen stylen in een kuif. Dan hebben wij als aanvulling nog wel een mooie gouden elvis bril. Hiermee ben je compleet om een optreden te geven. Pak de microfoon en zing de sterren van de hemel. Je zult dan ook zeker complimenten ontvangen over je Elvis jumpsuit.