Leuke Charleston hoofdbanden voor jaren 20 feesten

[]
Producten filteren
31 ProductenPagina 1 van 2
Populair in deze categorie

Iedere charleston heeft een echte charleston hoofdband nodig. Dit zorgt ervoor dat je de hele look en feel van de jaren 20 krijgt. Met een charleston hoofdband op je hoofd weet je in ieder geval zeker dat je als volwaardige charleston aangezien wordt. Heb jij binnenkort een feestje in de jaren 20 en 30 stijl dan ontkom je er niet aan om een charleston hoofdband te kopen. Er zijn wel 20 verschillende soorten te koop. Neem even een kijkje tussen de verschillende soorten en vergeet vooral niet om ook nog enkele charleston accessoires te bestellen zodat je nog beter voor de dag komt.


Welke tijd is het charleston tijdperk?

Als je graag teruggaat in de tijd met verkleden dan is het ook wel handig om te weten welk tijdperk je jezelf bevind. Als je dit goed weet, weet je ook hoe de personen van toen zich wisten te kleden en hoe ze zich gedroegen. Je kunt daarom beter goed voorbereid op stap gaan in plaats van maar half werk te leveren. Het charleston tijdperk liep van de jaren 20 en de jaren 30. Hiermee wordt bedoeld van 1920 tot aan 1930. Dit is inmiddels al bijna 90 jaar geleden. Dan is het niet gek dat je er niet zoveel vanaf weet. Het ligt voor iedereen echt ver terug in de tijd. Mocht je nog een oma of opa hebben met de leeftijd van in de 90 dan kunnen die je wellicht het beste vertellen hoe ze er destijds uitzagen. Wij kunnen je hier ook wel in adviseren. Met alleen een mooie charleston hoofdband ben je aardig in de stijl. Mocht het voor een grapje zijn dan is een charleston hoofdband goedkoop. Heb je echt een feest en wil je wel goed voor de dag komen dan ben je niet alleen klaar met een hoofdbandje met veer.


Charleston hoofdband met glitters

In de jaren 20 en 30 droegen de dames van elite allemaal een mooie glitter charleston hoofdband. Deze was altijd afgestemd op de kleur jurk die ze die dag aanhadden. Het kon en mocht echt niet vloeken met wat je aanhad. Aangezien de dames veel bekijks hadden konden zij zich dit ook niet veroorloven. Een charleston hoofdband met glitters in goud of zilver worden ook veel gedragen. Deze zien er zeer exclusief uit. Hoe meer bling bling hoe beter.


Bestellen en leveren

Wil jij een bestelling plaatsen en heb je al een keuze gemaakt. Dan kun je alles direct doorzetten. Mocht je toch nog twijfelen dan kunnen wij je voorzien van het nodige advies. Aangezien wij al heel wat jaren feestkleding verkopen mogen wij wel zeggen dat wij de nodige ervaring hebben. Kijk altijd even naar het budget dat je wilt uitgeven. Het kopen van een charleston hoofdband is goedkoop. Een mooie charleston pruik met hoofdband is iets duurder maar dan ben je wel iets completer. Verder zijn er ook complete sets waarbij je naast de charleston hoofdband ook direct een nep parelketting koopt met nog enkele accessoires. Het bestellen kun je doen met enkele drukken op de knop. Wij zullen er dan voor zorgen dat de bestelling van je charleston hoofdbanden direct worden verstuurd.