Leuke zebra maskers voor jong en oud

[]
Producten filteren
1 ProductenPagina 1 van 1
Masker zebra latex
-18%
Masker zebra latex
Op voorraad
€21,80€17,90
Populair in deze categorie

Zoek je nog een zebra masker bij jou zebra kostuum? Dan hebben wij het perfecte masker voor jou. Zo hebben we een mooi latex zebra masker met mooie details. Als je dit masker draagt zal niemand jou herkennen en zal iedereen jou als meneer of mevrouw zebra aanspreken. Dit mooie masker lijkt levensecht. Doordat er in het midden ook nog eens zwarte haren zitten geeft dit een extra effect. Ook de afmetingen van het zebra hoofd komen redelijk goed overeen met een echte zebra. Je krijgt dit masker makkelijk over je kop getrokken omdat het van latex is. Je kijk ook echt door de ogen van de Zebra. Als je dit in combinatie draagt met een matchend kostuum zul je er prachtig uit zien tijdens de Carnaval. Natuurlijk kun je het ook voor andere feesten gebruiken. Dus misschien heb je het nog wel vaker nodig dan je denkt. 

 

Bijkomende artikelen

Naast het zebra masker hebben we ook nog andere items. Want vindt je een zebra een prachtig dier maar wil je je niet helemaal verkleden? Dan hebben we ook nog mooie zebra oren en zebra staarten. Sommige zijn zelfs in sets te verkrijgen. Hierdoor heb je wel een voordeel dat de producten op elkaar zijn afgestemd. We hebben ook verschillende zebra catsuits. En vindt je een zebra masker een beetje té? Dan kun je ook nog altijd schminken. Koop bij ons wat witte en zwarte schmink. Op youtube vindt je vele filmpjes waar je een duidelijk uitleg krijgt over hoe je de schmink het beste aanbrengt. Je kunt natuurlijk ook een schminkboek bij ons kopen als je het liever fysiek hebt. 

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd terecht bij onze vrolijke klantenservice. We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons per mail, whatsapp en via de live chat bereiken. Mocht u echt een dringende vraag hebben dan kunt u ons altijd telefonische bereiken. We zijn op werkdagen te bereiken van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 bereikbaar. Moch u ons in het weekend een bericht hebben gestuurd dan zullen we u de eerst volgende werkdag u even contacten. Het is dan wel handig als u uw contactgegevens achterlaat. Dus voor vragen over feestartikelen of een zebra masker zijn wij er voor u.