Leuke vlinder vleugels voor sprookjes themafeesten!

[]
Producten filteren
30 ProductenPagina 1 van 2
Populair in deze categorie

Vlinder vleugels kopen voor jou dochter? We hebben ze in verschillende kleuren en maten. Sommige van deze Vlinder vleugels komen zelfs in sets. Hierbij krijg je dan ook nog eens leuke accessoires. Dit staat altijd vermeld bij de productomschrijving. 

 

Ruime keuze uit vlinder vleugels

We hebben een ruime keuze uit verschillende soorten vlinder vleugels. Zo hebben we vele roze varianten. Sommige van de vlinder vleugels hebben nog mooie glitters voor een extra effect. Ze kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt, sommige zijn ook in combinatie met verschillende materialen gemaakt. Je kunt dan bijvoorbeeld door de vlinger vleugels heen kijken omdat hier een licht stofje voor gebruikt is. Hier rond omheen zit dan weer een dikkere stof of band. Je kunt dit allemaal duidelijk zien op de afbeeldingen van de producten. Sommige vlinder vleugels hebben ook mooie vormen en versieringen. Het is dus maar net welke vlinder vleugel het mooiste bij jou kostuum past. 

 

Vlinder, Vlinder, Vlinders

Naast de vele vlinder vleugels hebben we ook nog andere items waarmee je in dit thema rond kunt vliegen. Zo hebben we mooie vlinder maskers, hiermee ben je toch op een kleine schaal verkleed als een vlinder en val je niet buiten de boot. Maar wil je juist nog extremer gaan? Dan is het vlinderpak wat voor jou. Hiermee ga jij als prachtige vlinder over straat.

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u een vraag dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 te bereiken. Lukt het u niet om ons telefonische te bereiken dan kunt u ons ook nog op andere manieren contacten. Zo kunt u ons mailen, whatsappen of een vraag over een vlinder vleugels stellen via de live chat!