Enge vleermuis maskers voor halloween griezelavonden!

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren8 ProductenPagina 1 van 1

WIl jij graag een vleermuis masker kopen? Dan is nu je kans om er een te kopen! We hebben verschillende soorten vleermuis masker. Ze ze allemaal gender neutraal, natuurlijk worden bepaalde vleermuis maskers eerder gedragen door vrouwen dan door mannen. Denk dan aan een glitter vleermuis masker. Maar daarin tegen zijn de batman vleermuis maskers weer typische een mannen masker. Je kunt dus alle kanten op met de vleermuis maskers.

 

Vleermuis masker voor de Halloween

Wil je meer dan alleen een oogmasker? Dan hebben we ook een vleermuis masker voor jou waardoor jij op een echte vleermuis lijkt. Dit donkere plastic masker, heeft hele lange oren net zoals een echt vleermuis. Ga je naar een halloween feestje en ben je verplicht om iets te dragen dan zijn de vleermuis oogmasker. Hierin heeft u een ruime keuze van hele standaard vleermuis oogmaskers. Tot de luxere variant.

 

Andere vleermuis artikelen

Naast de vleermuis maskers hebben we ook nog andere items waarmee je jou vleermuis kostuum misschien wel nog iets mooier maakt. Zo hebben we complete vleermuispakken voor zowel de kids als de volwassennen. Kijk altijd goed bij de productomschrijving wat u bij het kostuum erbij krijgt. Het kan namelijk zijn dat er accessoires bij het product zitten. Zoekt u een losse vleermuis cape? Dan zit u ook hier aan het goede adres, ze zijn in verschillende kleuren en kleur combinaties te verkrijgen. Als je met je vriendinnen op stap gaat dan is het leuk om vleermuis vleugels te hebben in combinatie met de vleermuis maskers. Hiermee kun je de jongens makkelijk van je afbijten als ze jou iets te dicht in de buurt komen. Voor vragen over misschien wel een vleermuis masker kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.