Grappige vleermuis kettingen voor bijpassende vleermuisjurkjes!

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Wil je jou vleermuis kostuum compleet maken met een vleermuis ketting? Bekijk hier de mogelijkheden. We hebben verschillende soorten vleermuis kettingen dus er kijk welke ketting het beste bij jou past. 

 

Mooie vleermuis kettingen

Je wilt jou kostuum dus net iets mooier maken? Dan zijn deze vleermuis kettingen het perfecte item. We hebben verschillende soorten dus je vindt er vast en zeker een mooie tussen. Zo hebben een mooie zilveren ketting, waaraan vier vleermuizen ana elkaar vastzitten. Hieronder hangt een zwarte steen. Je kunt deze ook gebruiken mocht je een keer als duivel verkleed gaan. Wil je duidelijk zien dat het om een vleermuis gaat. Dan hebben we ook een mooie grote zwarte vleermuis ketting. Hierbij hangt een grote vleermuis aan een ketting. Deze is voor zowel de man als de vrouw geschikt. Want ga je verkleed als dracula dan komt deze ook van pas en zal deze mooi staan op jou kostuum. Voor de dames hebben we ook nog een oorbellen variant als je deze combineerd dan zie je er weer mooi uit. We hebben ook een andere vleermuis ketting. Dit is meer een choker. Hier zit een zwarte gemsteen op de vleermuis geplakt. Deze is wat eleganter als de rest. 

 

Bijkomende producten 

Naast de vleermuis ketting hebben we in het thema vleermuis nog vele andere items. Zo hebben we mooie vleermuispakken voor volwassenen en voor de kids. Ben je alleen op zoek naar een vleermuis cape? Geen probleem ook deze hebben wij voor jou! Ze zijn in verschillende lengtes en kleuren combinatie te krijgen. 

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over producten of over uw bestelling? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Dit kan op verschillende manieren. U kunt ons per mail, via de whatsapp en onze live chat bereiken. Natuurlijk kunt u ons ook telefonische uw vraag stellen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om uw vraag over een eventuele vleermuis ketting te stellen!