Leuke tijger hoeden voor de geprinte feestgangers!

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren1 ProductenPagina 1 van 1
Pet tijgerprint
Pet tijgerprint
Niet op voorraad
€6,95

Als je op zoek bent naar een tijger hoed, dan heb je ze hier gevonden. Wij hebben verschillende soorten in de collectie zitten waarmee jij de blits kunt maken. Weet je al precies welke soort tijger hoed je graag wilt kopen, dan kunnen wij je wellicht niet meer verder helpen om te adviseren. Wel kunnen wij je altijd helpen met het plaatsen van de bestelling van een tijger hoed. Mocht je not niet weten wat voor een soort tijger hoed je graag wilt hebben en of het wel een hoed moet zijn of een tijger muts, dan willen wij jou altijd graag helpen zodat jij de juiste keuze kunt maken. 


Wat is een tijger hoed eigenlijk?

Als je van plan bent om naar een feest te gaan waar het thema tijgerprints is, dan heb je natuurlijk tal van mogelijkheden om aan te trekken. Dames hebben vaak iets in de kast hangen met dierenprintjes. In veel gevallen ook van een tijger. Heren hebben dat lang niet altijd in de kast hangen. Daarom ben je genoodzaakt om iets leuks te kopen om naar het feest toe te gaan. Een tijger hoed is dan een mooie oplossing. Je kunt natuurlijk ook voor een compleet tijgerpak gaan alleen dan ben je wel heel erg tijger. Een tijger hoed is een hoed met een tijgerprintje erop. 


Voor dames is er ook genoeg keuze

Vaak willen dames naar een feest geen hoed op het hoofd, maar wat moet je dan als vrouw op het hoofd zetten. Als de heer een tijger hoed op het hoofd heeft staan, dan kun jij als dame een setje met tijger oortjes kopen. Deze zijn zeer subtiel en passen op ieders hoofd. Zo voldoe je als dame toch aan het thema, maar dan hoef je geen complete tijgerhoed op het hoofd te zetten. Vaak worden dit type ook een tijger diadeem genoemd aangezien deze op een haarband zitten. Uiteindelijk zijn het dezelfde items die je dan kunt kopen bij een tijger hoed.