Struisvogel pakken voor jong en oud!

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren3 ProductenPagina 1 van 1

Altijd al de caranval willen vieren met een struisvogel pak? We hebben verschillende soorten in ons assortiment zitten. Hierdoor kun dus ook nog een keuze maken! Het is natuurlijk heel leuk als je samen met je vrienden in allemaal struisvogel pakken loopt. Wist je trouwens dat je bij een grote bestelling wellicht aantrekkelijke groepskorting krijgt? Je krijgt al gratis verzending bij een orderwaarde vanaf €75,-.

 

Verschillende soorten struisvogel pakken

We hebben dus verschillende soorten struisvogel pakken op onze website staan. Al deze pakken zien eruit dat jij door een struisvogel gedragen wordt. Hierdoor creeër je een leuk effect en kun je veel mensen voor de gek houden. We hebben leuke opblaasbaar struisvogel pak variant. Maar ook stoffen varianten. Het is dus maar net voor welk doeleinde je de struisvogel pak wilt gebruiken. Want wil je het voor een oprocht gebruiken dan kun je makkelijk de opblaasbare variant gebruiken. Maar als je daarna na de kroeg wilt gaan en iemand houdt perongelijk er een sigaret tegen dan loop je met een slappe struisvogel tussen je benen. Dus wil je echt de kroeg in met jou struisvogel pak dan kun je wellicht beter de stoffen kopen. Deze zijn kwalitatief ook beter en mooie afgewerkt dan de opblaasbare. Wat ook vrij logische is aangezien de stoffen struisvogel pak wat voller is en mooiere details heeft dan de ander. Tuurlijk zijn deze in prijs dan wat duurder maar je hebt er wel veel langer plezier van. Het is dus de afweging waard!

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over onze producten dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. We zijn op verschillende manieren te bereiken, zo kunt u ons per mail uw vraag stellen. Ons email adres is [email protected]. U kunt ook via de whatsapp ons bereiken. De live chat via de website is ook een mogelijkheid. Maar een beller is sneller, we zijn op werkdagen telefonische te bereiken van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 bereikbaar. Dus voor vragen over een struisvogel pak zitten wij voor u klaar.