Clown schoenen

[]
Producten filteren14 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Een echte clown heeft een setje met clown schoenen aan. Er zijn veel verschillende soorten te koop waarmee jij de gangmaker op het feest kunt zijn. Ook zijn er speciale clown schoenen voor kinderen. Verder is het raadzaam om bij je clown schoenen ook een clownsneus te kopen van schuim.

Clown schoenen voor bij jou clownspak scoor je hier

Geen clownspak is compleet zonder een leuke clown schoenen. Je kent ze wel die oversized clown schoenen in allerlei felle en bonte kleuren. Deze schoenen gemaakt van pvc kun je zo over je eigen schoenen aantrekken. De maat is zo groot dat deze clown schoentjes eigenlijk aan ieder voet over de eigen schoenen heen passen. Ook voor kinderen zijn er leuke Pippo schoenen verkrijgbaar hier. Clowns leven nu eenmaal op grote voet. Dat is ook nodig ook anders zijn ze nauwelijks in staat om zich als een pinguin voor te bewegen. Juist dat waggelende loopje is karakteristiek voor de ware clown.

Clown schoenen met bloemetjes of rood gele flapperdeflap schoenen

PVC clownsschoenen zijn er in allerlei sooren en kleuren. De bonte clown schoen is meestal voorzien van prachtige kleurrijke bloemetjes. Speciaal voor kinder clonws zijn er kinder clown schoentjes in frisse kleuren en met grappig bloemetjes design. Naast de bloemetjes schoenen zijn er ook clown schoenen in gestreepte kleuren. De combinatie geel rood is daarbij favoriet onder clowns. Voor Pierots zijn er wit met zwarte clownsschoenen die weer prima combineren bij de zwart-witte Pierrot pakken. Kortom als je even rondkijkt hier dan vind je zondermeer een paar prachtige clown schoenen die helemaal passen bij jouw clowns outfit.

Clownsschoenen vragen geen onderhoud

Dat is wel zo makkelijk. De clowns schoenen zijn gemaakt van kunststof en stoten daardoor vocht en vuiligheid af. Even onder de kraan en je clownsschoenen zijn weer helemaal als nieuw. Sommige clownsschoenen zijn voorzien van veters. die veters kun je ook heel makkelijk verwijderen en desgewenst wassen. Als je de clownsschoen van een ander accent wilt voorzien, kun je ook kiezen voor een ander kleur schoenveters. Eenmaal een paar clown schoenen aangeschaft betekent dus vele jaren plezier van je grappige clown schoenen.