Feesten in Aloha stijl voor een onvergetelijk Hawaiifeest

  • , door Maurice
  • 2 min lezen
7068_d

Heb je hulp nodig bij het organiseren van een Aloha Hawaii feest? Wij helpen je graag voor het beste resultaat. Voor ieder budget is er een Aloha feest.

Aloha! Het is weer de tijd van zomerse feesten met een zonnige sfeer waar iedereen zin in heeft. Je kunt deze feesten gemakkelijk naar je eigen balkon of tuin halen. Het organiseren van een verjaardag of feest in het thema Hawaii of Aloha is erg trending.

Het begint natuurlijk met het mooie weer. Gelukkig kunnen we ook in Nederland weer genieten van het mooie zomerse weer zonder al te veel neerslag.


Hoe organiseer ik een Aloha feest?

Om een Aloha feest te organiseren moet je natuurlijk enkele leuke attributen hebben waarmee je direct sfeer maakt in je achtertuin of balkon.
Wij maken altijd onderscheid tussen 2 verschillende soorten attributen. Er is namelijk versiering en decoratie in het hawaii thema en aan de andere kant zijn het de verkleedkleding en accessoires die mensen aan of om kunnen doen.


Stel jezelf een budget

Het is erg belangrijk om eerst te kijken met welk budget je wilt werken. Vooral in deze dure tijd is het niet altijd gemakkelijk om veel budget vrij te maken voor een feestje. Met het budget is het handig om eerst de mensen aan te kleden en te versieren. Daarna kun je kijken wat er nog over blijft om je tuin te versieren met hawaii decoratie.


Welke hawaii artikelen zijn er?

Om mensen direct in de zomerse vibe te brengen kun je goedkope hawaii slingers krijgen. Deze bloemenkransen kosten niet veel, maar ze zorgen er direct voor dat iedereen er zomers en kleurrijk uitziet. Als je een ruimer budget hebt dan kun je kiezen voor een mooie hawaii blouse met een bijpassend hawaii rokje. Daarnaast zijn er ook nog enkele toffe strohoeden tegen de zon in allemaal mooie kleuren.


Hoe versier ik mijn tuin in het Aloha Hawaii thema?

Als je een mooie selectie gemaakt hebt voor de aankleding van de gasten, dan komt de volgende stap. Hoe kleed je de feestruimte aan. Door een of enkele opblaasbare palmbomen in je tuin te zetten kom je al aardig in de buurt. De bar kun je versieren met een tafelrok van stro met een bloemenrand. Verder zijn er ook nog leuke opblaasbare apen en papegaaien te krijgen. Iedereen waant zich direct op een bounty eiland zoals Hawaii.
Een snelle en goedkope manier om nog meer sfeer aan je Aloha tuin te geven is om er gekleurde lampionnen in te hangen. Deze kun je bestellen met en zonder verlichting.

Heb je inspiratie opgedaan en heb je zin om een Aloha Hawaii feest te organiseren? Kijk dan eens rond tussen de leuke Hawaii artikelen. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons gerust even bellen of mailen. Onze medewerkers houden wel van een feestje. 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.